Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden etetés előtt cseréltek...

Minden etetés előtt cseréltek pelust, vagy csak akkor, ha már nagyon tele van pisivel?

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 13:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Drága lányom állandóan evés közben ürített .. ekkor hatalmas mosoly és vihettem büfi után újra pelenkázni. Én minden alkalomkor átcserélem neki, akkor is, ha nincs tele.

Éjszaka nem cserélek neki már kb. 9 hetes kora óta, mert átaludja az éjszakát ... magammal meg nem baxok ki, hogy felkeltem ..

2011. okt. 24. 15:44
 12/25 A kérdező kommentje:
Evés után nem cserélek inkább, mert még mindig szokott bukni. 20 percig büfiztetem, és előfordul, hogy el is alszik közben, úgyhogy nem kelteném fel emiatt. Persze ha kakil evés közben, akkor kicserélem. Na majd megpróbálok taktikázni a palussal, mer ez nem állapot. Amig dolgoztam (dmben) egy anyukát sem láttam egyszerre 3 doboz pelust venni. Én meg annyit vettem legutóbb is...
2011. okt. 24. 18:33
 13/25 anonim ***** válasza:

:) hát én is pelusdobozokkal jöttem ki a boltból :)

én vagyok a szintén sok pelust használó anyuka :)

én egyébként találtam egy olcsóbb pelust, igaz másodosztályú de csak 31Ft.

2011. okt. 24. 22:22
 14/25 A kérdező kommentje:
Namost megpróbáltam a ritkább peluscserét, de nem megy... Megnézem ugye etetés előtt, de egyszerűen annyi pisi van benne, hogy cserélnem kell. Ilyenkor már jó kis súlya van. Mindezt ugye 3 óránként. Normális ez?
2011. okt. 26. 14:57
 15/25 anonim ***** válasza:
Csak akkor cserélem, ha tele van. Napi 5 pelus elég.
2011. okt. 26. 15:26
 16/25 anonim ***** válasza:

Én is csak akkor cserélem, ha vagy tele van pisivel vagy kaksi va benne.

Ha nincs kaksi, benyúlok és megnézem, mennyire nedvesedik át a pelus. Ha nem, elég száraz, akkor nem cserélek.

Muszáj spórolni, ikreim vannak. Havi 300 darab a fogyásunk:-(

2011. okt. 26. 16:34
 17/25 A kérdező kommentje:
Hmmm 300db ikrekkel? Nekem egyetlen lányom fogyaszt annyit. Kezdek kétségbeesni :(
2011. okt. 26. 16:38
 18/25 anonim ***** válasza:

Ikres vagyok.

Csináld úgy, ahogy írtam, nem kell minden pillanatban cserélni a pelust.

2011. okt. 26. 16:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Súlyra szoktam cserélni a pelut. Ha már nehéz, akkor cserélem. De mindig nehéz... Vagy ha már nehéz, akkor lehet még nehezebb is?
2011. okt. 26. 17:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha rendesen eszik (iszik), akkor 3 óránként megtelik a pelus, mi is annyiszor cseréltük, ahányszor felébredt, majd megetettem. Minden etetés között aludt egyet 3 hónapos koráig. Éjszaka is egy darabig cseréltük, de azután rávettem a férjemet, hogy hagyjuk. A pampers kibírta (kb. 2,5dl elfér benne). Plusz ha menet közben bekakilt, akkor is csere volt. Így fogyott havonta 2 csomag a 2-es méretből, amiben asszem 100 db van. Ez a kedvezményekkel csökkentve nem olyan nagy költség.
2011. okt. 26. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!