Nehezen elalvó babához altatási tippek? Tapasztalatok? (5 hetes, tápszeres)
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán ne vagy kb2-3 óra altatás után alszik el.Igaz nem állandóan, de az esetek nagy részében.2009. máj. 3. 10:52
1/4 anonim válasza:
Első két hónapban sajna gyakori a babáknál az alvásprobbléma. Mi nálunk is kb 4 hónaposan rendeződtek a dolgok. Én nálam bevált a cumi azzal átlagban eltudot aludni, vagy ppedig a kézben ringatás vagy sétálgatás. Eleget eszik nem lehet, hogy éhes? Remélem valamennyit tudtam segíten, kitartás az első pár hónap nehéz, de rendeződni fog az alvás.
2/4 anonim válasza:
Még egy dolog ami nálunk bevált a bébi hinta(van olyan amir újszülöt kortól is lehet használni) vagy ha azt nem akarjátok kézi hordozóba kell egy kicsit ringatni. Én tv nézés közben szoktam és eddig mindig bevált.
3/4 anonim válasza:
Az én babám szopizik, de legtöbbször nem alszik bele, vagy ha mégis, akkor nem tudom úgy letenni, hogy meg ne ébredjen. Én hasra szoktam tenni, és énekelek neki meg simogatom a hátát, vagy finoman ütögetem a popsiját, amíg elalszik. Este ez még működik, de nappal sajnos már nem, mert pár napja, 8 hetesen már átfordult. Most már én is más módszerhez kell folyamodjak. Nálam a ringatás sem jön be.
4/4 anonim válasza:
Az én babámnál csak az válik be, ha cumit adok neki, s ölben ringatm. Van hogy 5 perc, de van hogy 1 óra. Nekünk is van hintánk, abban is elalszik cumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!