Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nehezen elalvó babához altatás...

Nehezen elalvó babához altatási tippek? Tapasztalatok? (5 hetes, tápszeres)

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán ne vagy kb2-3 óra altatás után alszik el.Igaz nem állandóan, de az esetek nagy részében.
2009. máj. 3. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Első két hónapban sajna gyakori a babáknál az alvásprobbléma. Mi nálunk is kb 4 hónaposan rendeződtek a dolgok. Én nálam bevált a cumi azzal átlagban eltudot aludni, vagy ppedig a kézben ringatás vagy sétálgatás. Eleget eszik nem lehet, hogy éhes? Remélem valamennyit tudtam segíten, kitartás az első pár hónap nehéz, de rendeződni fog az alvás.
2009. máj. 3. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Még egy dolog ami nálunk bevált a bébi hinta(van olyan amir újszülöt kortól is lehet használni) vagy ha azt nem akarjátok kézi hordozóba kell egy kicsit ringatni. Én tv nézés közben szoktam és eddig mindig bevált.
2009. máj. 3. 11:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én babám szopizik, de legtöbbször nem alszik bele, vagy ha mégis, akkor nem tudom úgy letenni, hogy meg ne ébredjen. Én hasra szoktam tenni, és énekelek neki meg simogatom a hátát, vagy finoman ütögetem a popsiját, amíg elalszik. Este ez még működik, de nappal sajnos már nem, mert pár napja, 8 hetesen már átfordult. Most már én is más módszerhez kell folyamodjak. Nálam a ringatás sem jön be.
2009. máj. 3. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én babámnál csak az válik be, ha cumit adok neki, s ölben ringatm. Van hogy 5 perc, de van hogy 1 óra. Nekünk is van hintánk, abban is elalszik cumival.
2009. máj. 3. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!