Más babájának is ennyire érzékeny a bőre?
Szint 2 hetente ekcémás a bőre.Reggelre az egész teste vörös folt volt.Anyós szerint (gyerek ápoló) allergia, igaz a kálciumtól el is múlt!És majd kinövi!Elég fehér bőrű!
Míg kinövi, addig halálra izgulom magam.Nagyon rosszul viselem, ha beteg vagy hasonló.
Szia! Igen, az én kisfiamnak is ilyen érzékeny a kis bőre (6 hós) Piros foltok vannak rajta, tök száraz mindenhol, és úgy látom, hogy viszket is neki. Eddig Johnson termékeket használtunk, mert azt gondoltam a drága az jó is. A védőnő meg az orvos is mondta, hogy felejtsük el, de én csak későn hallgattam rájuk. Most csak gyógyszertári fürdetőt és testápolót használunk, úgy néz ki , hogy javul a bőre. Remélem tényleg helyrejön, én is nagyon aggódom miatta ! Kálcium pezsgőtablettát adsz neki? Azt még nem próbáltam.
Egyébként mosóport és öblítőt is kimélőt használok már az elejétől. Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!