Szerintetek elegendő a tudása a korához képest?
Nincs olyan h KELL.
örülj neki h ennyit tud,kisfiam ebböl sokat nem tudott,viszont szépen beszélt.
Nézd, ha a fiamhoz "hasonlítjuk", akkor nagyon is elég amit tud, mert ő 20 hónapos múlt, és nem beszél, a bili még gondolatba se került...
Ha egy tegnapi kérdéshez "hasonlítjuk", ahol az egy éves baba minden testrészét és tárgyakat nevez meg, akkor meg rohadtul le vannak maradva...
DE!!!! Ugye mindannyian tudjuk, hogy nem szabad hasonlítgatni a babákat, mert mind máshogy fejlődik. Ki ebben, ki abban ügyes. És nincs ezzel semmi baj! Nagyon ügyes a kislányod, ugyanúgy ahogy az én fiam is, és a tegnapi egy éves kisbaba is! Csak mind másban ügyes!
Mi felnőttek sem vagyunk egyformák! A férjem pl. a 4. diplomás képzést fogja hamarosan befejezni, rettentően okos eszes ember. De nyelvérzéke szinte egyenlő a nullával, és nagyon nehezen tanul nyelvet. Nekem meg inkább a nyelv tanulás megy jobban, mint az első diplomám megszerzése. Nem vagyunk egyformák!
Az én lányom 18 hónapos.
Pontosan ezeket csinálja.
Mondjuk ő a formabedobóban már profi, de a bilivel még csak játszik. :)
Beszélni még nem akar - kb. 10 szó van, ami értelmes, a többit a maga nyelvén mondja - , úgyhogy nagyon várom már, hogy mikor lesz ebből értelmes beszéd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!