Lehet ettől korához képest fejletlen egy gyerek?
Ilyet még nem hallottam! :/
De hogy élte egyáltalán túl a kislány? 10-20 ml naponta? Nem hiszem el, hogy mást nem evett, csak pár kanálnyi tejet...
És nekem az is sántít, hogy az orvos ezt mondta volna.
Vagy a nővéred értett félre valamit, vagy csak nektek mondta ezt, de itt valami nem stimmel.
Hát , hogy is mondjam. "Leüvöltötte a fejét", mikor felvetette a kérdést az orvosnak. Én az elejétől kezdve mondtam neki, hogy mindenképpen adjon a babának valamennyit és ne mondja meg a dokinak. A védőnője is azt mondta, hogy ne adjon és ezért döntött úgy, hogy nincs szükség rá.
De nem az ilyen jellegű válaszokra vagyok kíváncsi... bocsi.
Jó, rendben, bocsi, de ettől még fura, mert pár csepp tejjel nem lehet túlélni az első pár hónapot.
De biztos, hogy van összefüggés szerintem a hiányos táplálás és a probléma között.
Így igaz, ahogy a másik válaszoló írja!
Kiskutyáknál is, ha az első időszakban, akár csak az első 1 hétben az egyik picit kevesebbet szív, mint a másik, mert a nagyobb elnyomja, és nem figyel erre oda a gazdi, akkor SOHA nem lesz már akkora, mint lehetett volna, mindig is alacsonyabb lesz a többinél, behozhatatlan az elmaradás, hiába születtek egyforma méretekkel.
Gyerekeknél csak feltételezem, hogy így van, hiszen nem követtem nyomon több tucat gyerek táplálását, fejlődését, meg náluk ugye hosszabb ideig is tart a fejlődés, nem 1 évig, de ez alapján biztos vagyok benne, hogy kihatással van az éhezés, főleg ha ez az első időszakban történik.
De nem is kell 1 hét, pár nap is elég kutyáknál.
Gyerekeknél pedig pár hónap rosszul táplálás ilyen fiatal korban is rájuk nyomja a bélyegét a későbbiekben.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!