A 2 hónapos fiamnak kicsit koszmós a feje! Mivel jön le? Vagy mivel mossam?
Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 14:28
1/6 anonim válasza:
Fürdés előtt fél órával kend be napraforgóolajjal,dörzsöld át neki finoman,majd fürdésnél mosd le.
Van aki pelenkával szokta bedörzsölni,nem fáj neki,óvatosan csinálhatod.
Én egy idő után kipróbáltam a Neogranormon sampont az is nagyon jó volt,akkor már csak heti 3x azzal mostam a fejét.
Van aki a Babe samponra esküszik.
2/6 anonim válasza:
Nekünk is az olajozás jött be, de én húztam egy pici sapit is a buksijára. Fürdés előtt óvatosan átfésülte sűrű fogú fésűvel az sokat leszedett, aztán a többi hajmosáskor mosdókesztyűvel lejött. Azóta nem is volt.
3/6 anonim válasza:
A második Babe samponos hajmosásra eltűnt a koszmónk!
4/6 anonim válasza:
Nekünk is a Babé vállt be, az első mosás után eltünt.
Nekünk az olaj nemjött be, másnapra kétszer olyan koszmós volt.
5/6 anonim válasza:
Az olaj nekem sem vált be, de most, hogy írja valaki, hogy a babe sampontól pár nap alatt eltünt, akkor nekünk az sem. Már legalább 2 hete azzal mosom a haját és még mindig olyan. De javulás látható.
6/6 anonim válasza:
nekem is volt a kislányomnak sima babaolajal kentem és fésüvel kapartam és megmostam utána kéthét és elmult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!