4 hetes fiamnak koszmós a fejebúbja. Hány nap alatt múlhat el? Minden nap kell mosni a fejét?
Figyelt kérdés
A lányomnál nem volt.Ìgy kicsit "bajban "vagyok ezzel a témával.Tegnap átkentem neki óvatosan olajjal,majd lemostam.Kevesebb van neki rajta,de a kutacsa´nál a fejeteteje bevan borítva ezzel a" zsíros börrel"ami jön le neki.....Minden nap meg kell,hogy mossam a haját most??2010. ápr. 20. 08:05
1/4 anonim válasza:
szerintem megmoshatod nyugodtan!jól dörzsöld meg mosás közben és utána az olaj,ha nem segít nekünk bevált a bebé koszmó elleni sampon.
2/4 anonim válasza:
Az én lányomnak vastagon volt a feje tetején, nagyhajú lányka volt. Először olajoztam, de nem nagyon jött lefelé róla, ezért vettem neki Babé koszmó elleni sampont. Azzal mostam minden nap neki, és szépen lejött. Mai napig azt használjuk, mert nagy haja van, de már csak 2-3 naponta, és igy megelőzzük, hogy visszajöjjön.
3/4 anonim válasza:
2. vagyok. Nekünk kb 2 hét alatt múlt el, de az én lányomnak vastag sárga réteg volt a fején. Rákentem a sampont, 2-3 percig finoman dörzsölgettem a fejbőréhez, hogy jól felpuhítsa a koszmót.
4/4 anonim válasza:
a lányom 4 hónapos lesz, és neki is koszmós volt a feje. Én úgy csináltam, hogy fürdés előtt egy órával bő olajos "pakolást" tettem a fejére, majd egy régi sapkát húztam rá. Fürdés előtt néhány perccel nagyon puha fogkefével átkeféltem a zsíros hajat és fejbőrt, majd következett a Babé samponnal való hajmosás, közben megint fogkefével átkeféltem.
Kb 3-4 nap alatt elmúlt, minden nap alkalmazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!