3 hós oltástól lehet ez velünk? Többi lent.
Múlt hét kedden kaptuk meg a 3 hós oltást. nem volt hőemelkedés, sem láz. viszont azóta az éjszakák nem mennek zökkenő mentesen. sokszor felkel még éjfél előtt is, ráadásul éjfél és 1 óra között ismét ébred, mint régen és enni kér. (már jó pár hete szinte átalussza az éjszakákat és olyan 3- fél 4 körül szokott kelni, ez az esti etetéstől van, ami kb. 7-8 között szokott lenni, ezidő alatt még csak egy mukkot sem hallani tőle.) azonban az oltás óta megváltozott. lehet amiatt vagy valami más van a háttérben? vissza fog állni a régi rendszerre? vagy ne reménykedjek?
A válaszokat előre is köszönöm!
3 hónapos kor körül van egy növekedési ugrás, amikor többször szopizik, hogy növelje a tejmennyiséget. Én erre gyanakodnék.
Legalábbis nekünk hasonló problémánk volt, de 7-8 nap alatt helyreállt. Én is az oltásra gyanakodtam először. Persze nem biztos, hogy nálad is ez van, de remélhetőleg kapsz más megközelítésű válaszokat is :)
És, ha ő nem anyatejes (csak tápszeresek vagyunk), abban az esetben is érvényes ez, amit mondasz, vagy sejtesz?
Köszi a válaszod!
Én is erre tudok gondolni. Nálunk is ugyanez van, pedig már úgy hozzászoktam, hogy akár 5 órát is alhatok éjjel...
Szintén 3 hónapos
Első vagyok
Egyszer olvastam, hogy tápszeres babáknál is megvan ez a növekedési ugrás, csak náluk könnyebb átvészelni, mert azonnal lehet növelni kicsit az adagot, míg a szoptatásnál több nap, amíg beáll. Ez a baba életkori, fejlődési, növekedési sajátossága, hogy hirtelen több lesz a tápanyag-igénye (az ilyen szempontból sztem mindegy, hogy ez tápszer vagy anyatej).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!