Gyerekital 11 hónapos kortól?
Kedves 17:00 - ás kommentelő!
Nem a tejpépekkel van a dilemmám,hanem a gyerekitalokkal!Értem,hogy mindegyikre azért van ráírva,hogy hány hónapos kortól,mert onnantól ajánlják.A kérdésem még mindig az,hogy 11-hónapos gyerekemnek adhatom e a 12-hónapos kortól adható tejalapú gyerekitalt,amin a 12+ vagy az 1+ jelzés van...
Végül is arra jutottam magamban,hogy ha a 3-as tápszer jó az 1-évesnek meg a 9-10 hónaposnak,akkor nagy baja nem lehet a 11-hónaposomnak a 12-hónaposnak valótól!Na akkor köszönöm a segítséget mindenkinek,azt hiszem válaszoltam a kérdésemre... ;)
Szerintem a sorrend tápszer, tejpép, gyerekital mindegyik gyártónál, ez utóbbit úgy láttam a dobozokon szereplő feliratokból, mindenhol 12 hótól ajánlják, pl:
Beba Pro Junior: 1+ (év)
Nestlé Junior: 1+ (év)
Milumil Junior: 12+ (hó)
Milupa Junior: 12+ (hó)
Gondolom, semmi baja nem lesz a babádnak, ha pár héttel előbb kapja (anno - a mai anyukáknak - 3 hósan már tehéntejet adtak lelkesen tudományosan), de ha be akarod tartani, akkor most még a tejpépek jönnének. Ezért küldtem a linkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!