Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekital 11 hónapos kortól?

Gyerekital 11 hónapos kortól?

Figyelt kérdés
Adhatom elválasztásnál a 11 hónapos babámnak az esti cici helyett valamelyik gyerekitalt? Nestlé 1+ vagy valamelyik másikat?Azért gondolok inkább erre mint tápszerre,mert ha eddig nem kapott tápit,akkor most már minek arra az 1 hónapra? Vagy ha nem akkor mit adjak estére cici helyett? Talán valamelyik folyékony tejpép? Cicin altatás volt eddig ezért parázok... :/
2011. okt. 16. 12:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
értem,hát úgy látszik van még mit fejlődnöm:) de ezt nem inná meg a babád? ezek amúgy tápszerízűek?
2011. okt. 16. 15:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Persze megissza,a hippeset próbáltuk,nagyon fini !Nem szeretném hogy mire megszokná,addigra betölti az egy évet és váltás gyerekitalra.Ezért érdekelne mi baja lehet ha 1 hónappal hamarabb kapna ilyet.Amúgy gondolom semmi,csak azért mégis... :/
2011. okt. 16. 15:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja! Most írtam a bebainfónak egy emilt,hogy adhatom e már a gyerekitalt.Remélem legkésöbb holnap válaszolnak! :)
2011. okt. 16. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Mindegyiknél ott van, hány hós kortól ajánlják.

2011. okt. 16. 17:00
 15/17 A kérdező kommentje:

Kedves 17:00 - ás kommentelő!

Nem a tejpépekkel van a dilemmám,hanem a gyerekitalokkal!Értem,hogy mindegyikre azért van ráírva,hogy hány hónapos kortól,mert onnantól ajánlják.A kérdésem még mindig az,hogy 11-hónapos gyerekemnek adhatom e a 12-hónapos kortól adható tejalapú gyerekitalt,amin a 12+ vagy az 1+ jelzés van...

Végül is arra jutottam magamban,hogy ha a 3-as tápszer jó az 1-évesnek meg a 9-10 hónaposnak,akkor nagy baja nem lehet a 11-hónaposomnak a 12-hónaposnak valótól!Na akkor köszönöm a segítséget mindenkinek,azt hiszem válaszoltam a kérdésemre... ;)

2011. okt. 16. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a sorrend tápszer, tejpép, gyerekital mindegyik gyártónál, ez utóbbit úgy láttam a dobozokon szereplő feliratokból, mindenhol 12 hótól ajánlják, pl:

Beba Pro Junior: 1+ (év)

Nestlé Junior: 1+ (év)

Milumil Junior: 12+ (hó)

Milupa Junior: 12+ (hó)

Gondolom, semmi baja nem lesz a babádnak, ha pár héttel előbb kapja (anno - a mai anyukáknak - 3 hósan már tehéntejet adtak lelkesen tudományosan), de ha be akarod tartani, akkor most még a tejpépek jönnének. Ezért küldtem a linkeket.

2011. okt. 17. 10:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm a linkeket! ;)
2011. okt. 17. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!