Gyerekital 11 hónapos kortól?
Hát... nálunk 7kor vacsora (vmi joghurtféle), 8kor fürdés, aztán szopi, aztán fogmosás, aztán iszik egy kis vizet és utána alszik. Néha pörög még egy sort, néha rögvest kidôl.
És is néztem a tejitalokat, -pépeket, de mind cukros, nem hiszem, hogy jó, ha azzal a szájában alszik el.
14,14-es vagyok.
Sajna nem tudom miért nem jó a tejital hamarabb.Nekünk a tehéntejet is csak azért kellett bevezetni mert a fiam nem volt hajlandó elfogadni semmilyen tápszert,meg tejitalt.Az anyatej pedig vészesen fogyott.Ha már mindent eszik a babád akkor viszont nem hiszem hogy nagy baj lenne a tejital.Szerintem kérdezd meg a dokit,mert azért Ő jobban ért hozzá mint én.:)).
első vagyok.
nézd csak, találtam egy ilyet! szerinted? 1 hónapig lehetne ezt adni neki nem?
én amúgy szeretem nagyon a humanas dolgokat, kislányom is, ez sem lehet rossz szerintem, mi is majd kipróbáljuk ha annyi idősek leszünk, mi még csak 8 hónaposak vagyunk de 10 hónapos korában akarom én is elkezdeni az elválasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!