Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekital 11 hónapos kortól?

Gyerekital 11 hónapos kortól?

Figyelt kérdés
Adhatom elválasztásnál a 11 hónapos babámnak az esti cici helyett valamelyik gyerekitalt? Nestlé 1+ vagy valamelyik másikat?Azért gondolok inkább erre mint tápszerre,mert ha eddig nem kapott tápit,akkor most már minek arra az 1 hónapra? Vagy ha nem akkor mit adjak estére cici helyett? Talán valamelyik folyékony tejpép? Cicin altatás volt eddig ezért parázok... :/
2011. okt. 16. 12:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy nem tudom a választ, de ez engem is érdekel:)
2011. okt. 16. 12:25
 2/17 A kérdező kommentje:
:) akkor már ketten vagyunk! Elég nagy dilemma,legalább is számomra.Remélem valaki majd tud tanácsot adni.;)
2011. okt. 16. 13:16
 3/17 anonim ***** válasza:

Hát... nálunk 7kor vacsora (vmi joghurtféle), 8kor fürdés, aztán szopi, aztán fogmosás, aztán iszik egy kis vizet és utána alszik. Néha pörög még egy sort, néha rögvest kidôl.

És is néztem a tejitalokat, -pépeket, de mind cukros, nem hiszem, hogy jó, ha azzal a szájában alszik el.

2011. okt. 16. 13:28
 4/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de a 11 hónapos babádat szopi után kiviszed a fürdőszobába és megmosod a fogááát????Mert akkor le a kalappal előtted.Szerintem az én lányom levegőt nem kapna úgy visítana,nemhogy "pörögne még egy kicsit..." A kérdés most az,hogy adható e a gyerekital 11bhónapos korban a babának tápszer helyett!!!!!!!!!!!
2011. okt. 16. 13:42
 5/17 krisztivan ***** válasza:
Tápszert adhatsz a babádnak akár 3 éves koráig is.Viszont a gyerekitallal várd meg a betöltött életkort.Nekem ezt mondta a védőnőm.Én viszont még a cici mellett elkezdtem bevezetni a tehéntejet(kb.11 hós volt a fiam)mire elfogyott a ciciből addigra szépen átállt a tehéntejre.Persze neked nem kötelező ezt így csinálni.
2011. okt. 16. 14:14
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Ha tehéntejet már adhatok gyerekitalt miért nem?Egyébként már azt eszi mint mi,nem főzök külön Neki.
2011. okt. 16. 14:21
 7/17 krisztivan ***** válasza:

14,14-es vagyok.

Sajna nem tudom miért nem jó a tejital hamarabb.Nekünk a tehéntejet is csak azért kellett bevezetni mert a fiam nem volt hajlandó elfogadni semmilyen tápszert,meg tejitalt.Az anyatej pedig vészesen fogyott.Ha már mindent eszik a babád akkor viszont nem hiszem hogy nagy baj lenne a tejital.Szerintem kérdezd meg a dokit,mert azért Ő jobban ért hozzá mint én.:)).

2011. okt. 16. 14:26
 8/17 A kérdező kommentje:
Ok,köszi!Megkérdezem. :)
2011. okt. 16. 14:54
 9/17 anonim ***** válasza:

első vagyok.

nézd csak, találtam egy ilyet! szerinted? 1 hónapig lehetne ezt adni neki nem?

én amúgy szeretem nagyon a humanas dolgokat, kislányom is, ez sem lehet rossz szerintem, mi is majd kipróbáljuk ha annyi idősek leszünk, mi még csak 8 hónaposak vagyunk de 10 hónapos korában akarom én is elkezdeni az elválasztást.

[link]

2011. okt. 16. 14:55
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi!Ezek a 10 hónapos kortól adható tejitalok a 3-as tápszerek,van ilyen a hipp-nek is. Én a por alapú gyerekitalokra gondoltam,mint ami a nestlének,milupának is van 1 éves kortól. :)
2011. okt. 16. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!