Egy három hónapos baba mennyire jó ha nézi a televíziót?
Milyen okból teszed fel ezeket a kérdéseket?
Egyáltalán mi jár a fejedben? Még azt sem tisztáztad, hogy a bekapcsolt tv-re, vagy csak a készülékre gondolsz. Ha bekapcsoltra, akkor milyen műsorra, mennyi időre, mekkora babára érted a kérdést. Közben egyedül van-e hagyva a pici vagy mellette nyüzsög-e a család etc...
A tv csak egy eszköz. Ugyanannyira tud káros és előnyös lenni, mint egy fakanál.
Én napi kétszer hagyon neki. 15-30 percet.
Egyet a reggeli megemésztésekor, mert addig én végzem a reggeli dolgaimat, és nem jó, ha hason van, pihenőszékben pedig tekereg már, ki akar ugrani, ha nem köti le valami a figyelmét (állandóan hasalna).
Este, amikor együtt a család, apa nézi a híradót, akkor is megy a tévé, ott van ő is. Oda-oda néz, ott is talál új felfedezni való dolgokat magának.
Szerintem az káros, ha egész napra benyomod a tévét, és odaülteted, hogy itt van fiam, szórakozz.
Ne legyünk már szélsőségesek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!