Egy három hónapos baba mennyire jó ha nézi a televíziót?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 11:44
2/14 anonim válasza:
Nem kellene neki. Arra hajlamos babáknál akár epilepsziás rohamot is kiválthat és egyébként sem ért belőle semmit. Majd 3-4 éves korában is ráér tévézni.
3/14 anonim válasza:
Semennyire.
A gyerekek TV-zése leginkább csak a szülőnek "jó", mert "elvan a gyerek".
4/14 anonim válasza:
2 éves korig semennyire.
Persze én megnéztem a híradót, de ez nem azt jelentette hogy ott ül és bambulizza.
A nekik készült sorozatok, pl a Baby Einstein (magyarországon még nem láttam) is károsabb mint használ.
5/14 anonim válasza:
Nem érdekel ki mit mond. Én lerakom elé,ha a tesója nézi a mesét. Ugyanis borzasztó sírós. Állandóan kézben lenne mikor ébren van,egyszerűen utál letéve lenni. Hiába a játék,a csörgő,a forgó a feje felett. Nem elég az sem ha lát engem,ha beszélek,énekelek neki. Bömböl. Próbáltam már mindent a majdnem négy hónap alatt. Ott a lakás amit kikell takarítani,a kaja amit megkell főzni, a nagytestvér akivel beszélgetnék ovi után. A páromról már nem is beszélek. Nem mondhatom azt egy napi 11-12 órát dolgozó embernek,hogy Bocs, de szendvics van vacsorára és most nincs időm beszélgetni veled. Néha jól jön az a fél óra csend.
6/14 anonim válasza:
Én se kapcsoltam ki, 14 hónapos, rá se néz már, maximum ha Mickey egér megy, amúgy nem érdekli a tv.
7/14 anonim válasza:
Nyilván nem jó. De nem ördögtől való...ezt simán lehet kompenzálni a nap folyamán mással is.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Melyek az előnyei és a hátrányai a babára nézve ha 3 hónaposan TV-t néz?
2011. okt. 16. 12:31
9/14 anonim válasza:
hátránya:megszokja, epilepszia, látáskárosodás, a tv passziv elfoglaltság,a gyereknek a tanuláshoz aktív elfoglaltság kéne
előnye: elektromos bebiszitter
10/14 anonim válasza:
Nalunk is megy a tv egesz nap mert nem szeretem a csendet, de nem nezi csak a reklamokat ha epp elkapja.
Orulnek neki ha legalabb 15 20 percet nezne addig lenne idom masra is, igy futva vegzem a dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!