Másnál is sok popsi törlő fogy? Nálunk rengeteg, hogy spóroljak vele?
én egy pelenkázásnál 1-2 lapot használok
mikor leveszem a pelust, először az első (hasa felől eső) felével, majd azt behajtva az alsó (hátánál levő) felével is megtörlöm a popsiját, így már a nagyja kaki lejött, a popsitörlővel csak át kell törölni, hogy a maradék lejöjjön
Mi viszonylag olcsóbbat veszünk. DM-ben kapható, saját márka - ha 4-vel csomagoltat veszel, akkor egész elfogadható az ára. (1500 Ft/4db)
Nálunk kb 3 napra elég egy csomaggal. Ez baromi sok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
itt vannak még lehetséges alternatívák popsitörlő helyett
Szia!
Pisinél egy lappal szoktam letörölni. Kakinál viszont le szoktam mosni csap alatt. Így higienikusabb, mert nem kenegetem a nunijánál a kakit, és teljesen friss tiszta lesz. Arc törlésre kineveztünk egy-két pelust amit megnesvesítek. Szerintem ez egészségeebb mintha a törlőkendő illatos tisztítószere kerülne a szájába.
Tehát így nem használunk túl sok törlőkendőt:)
Szia!
Nálam nagyon kevés fogy, pedig én is mindenhez (pisi, kaki)használok, igaz csak 1- et. A titok abban van, hogy vagy előtte bevizezem (pisihez, kisebb, jól letörölhető kakihoz), vagy csap alá tartom, s ott mosom meg törlővel a csap alatt (nagyobb, ragadósabb kakinál).
Nálam a popsikenőcs fogy nagyon, mert abból kenek sokat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!