Ha rosszabbra fordul az idő, milyen kinti mindennapos programot lehet csinálni egy 14 hónapossal aki még nem tud járni?
helyi bölcsit kérdezd meg, hogy be lehet-e menni heti 1x 1-2 órára. nálunk van erre lehetőség, ebédet és 10órait is adnak, 1000.- egy délelőtt :)
egyébként meg majd ha jön a hó nagy buli lesz a séta is, letehetted, turkálhat a hóban, szánkózhattok. bevásárló központokban van gyermekmegörző oda is bemehettek egy órára, mi az ikeába megyünk majd :D
Kedves első, melyik bölcsi ez? (Ilyet mindenhol csinálhatnának, mert nálunk meg az a fő baj, hogy séták alatt senkivel sem találkozunk :-( )
Egyébként könyvtárba is el lehet menni, mi oda szoktunk a 14 hónaposommal. De mire jön a tél, szerintem ő is megtanul járni, és akkor jobb lesz kint is.
Könyvtárba mi is járunk :-)
meg a piacon van 3 pénzbedobós automata játék (egy autó, egy csacsi, meg egy rakéta), na azokat imádja, pénz nélkül is legalább egy órát eljátszogat rajtuk és a csarnokban valamennyire fűtenek is :-)
Ki szoktunk menni vonatokat nézni az állomásra, egy közeli kertészetben meg a fűtött pálmaházban van egy kis tavacska halakkal meg teknősökkel - ezért a két programért hajlandó fél órát zötyögni a babakocsiban, egyébként visítás van 5 perc múlva, hogy ő leveleket akar szedni a földről, meg turkálni a kavicsok között.
Amikor szép napos és szélmentes a délután, anorákban leviszem a parkba és kedvére hentereghet a levélszőnyegen kedvére.
Én amúgy neten mindent kikerestem ami elérhető közelségben van, minden játszóházat, magánbölcsit, művházakat stb, feliratkoztam a levlistákra, és így mindig kapok értesítőket az új programokról. Így szereztem tudomást pl hogy az egyik magánbölcsiben hétfő délelőttönként féláras játszóház van, vagy hogy a szomszéd településen minden vasárnap du táncházat tartanak (kocsival 5 perc, minimális benzin, nekem 600 ft a belépő, neki ingyenes mivel 3 év alatti) és imádja, billeg-záncol-tapsikol a zenére stb. De mentünk már így "szomszédolva" cirkuszi állatokat megbámulni, ugrálóvárazni stb.
első vagyok.
nem tudom, hogy máshol is van-e ilyen, mi bp-iek vagyunk, itt egy kisterem erre van, de olvastam, hogy vidéken egyszerűen be lehet menni a minicsoportba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!