Milyen babakocsit vesztek a babának? Márkája?
nekem ilyen volt, majdenm 3 éve is ennyibe került, több mint 2 évig használtuk:
amilyet nem vennék:
-lengyelt
-nem bolygókerekest
-nehezet
-mózeskosarast
-aminek laul kicsi a pakolókosara
Nekem Peg Perego Pliko P3 van. A második gyereket fogja most szolgálni. Van hozzá mózesem is és hordozóm is, nagyon szeretem. Teszveszen használtan lehet nagyon olcsón kifogni mert újonnan elég drága.
22:11-es vagyok.
Részben egyetértek az 1. válaszolóval, hogy:
-ne lengyelt
-ne nehezet
-ne olyat, aminek nagyon pici a kosara
A bolygókerék meg attól függ, hogy jó-e, hogy milyen terepre kell. Mert beton, aszfalt úton, városban, kisvárosban jó. De terepre, homokba, kavicsba, kis faluba már nem előnyös, oda jobbak a nagy kerekű, nem bolygósítható kocsik.
A lengyelekkel az a gond, hogy általában nagyon nehezek, nehezen irányíthatóak, nehéz kezelni őket (kölcsönbe kaptunk egyszer egy lengyelt, borzalmas volt, és a többi ismerős anyuka, akinek ilyen van, csak szidja).
A mózeskosarat pedig nem értem, hogy miért nem jó, nekünk semmi gondunk nem volt/nincs vele, sőt! :)
Nagyon jók, viszont elég drágák a Quinny babakocsik, ABC Design, Peg Perego, Concord.
Ha most várnám a babámat, én sem vennék mózeses babakocsit, mi egyáltalán nem használtuk, a kislányunk nem szerette. 2 funkciós bőven elég, aminek vízszintesig dönthető a háttámlája. Pl. Peg Perego Skate, annak asszem a mózese lesz később a sportrész, valahogy át lehet alakítani.
ABC Design 3 Tec!
Nemrég vettük meg, decemberre várjuk a Tökit!:)
Nem tudom még, de elvárásaim vannak azért:
pl: ne legyen bolygókerekes- sógornőmnek az volt és egy rémálom volt tolni.
Nagykerekű.
A Baby Merc babakocsik nagyon tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!