Segítségetekre volna szükségem kedves anyukák! Babakocsit szeretnék vásárolni. Létezik ilyen valahol? És mi a márkája? Bővebben lent:
Figyelt kérdés
Lehetőleg három kerekűt szeretnék, mert itt elég gázak az utak és reményeim szerint 3 kerékkel könnyebb a közlekedés, és talán jobban is fordul. Lehetőleg nagy kerekekre volna szükségem, mert itt még földúton is kell tolnom a kocsit (a mi utcánk még nem aszfaltos, és elég nagy kövek között kell szalonoznom). Jó lenne, ha több funkciós volna, pl mózes ami jó nagy fekvő felületű, amit nem nő ki hamar. Egy autós hordózóval kiegészítve, amit ha kiveszem a babakocsi mózes részét, a babakocsi vázához könnyedén beillesztem. Valamint van egy külön álló sportkocsi része is...Remélem érthetően írtam le...Sajnos én nem találtam megfelelőt eddig...:( Graco Maxi Corsink volt eddig az első babánknak, de ez nem vállt be, mert kicsi volt a babámnak a belső fekvő felülete, és 3 hónapos korára kinőtte a bébim! Sajnos gyári szűkítő volt benne, ami kényelmetlen volt neki. Akadályozta a mozgásban, és az alvásában is. Az autós ülés részével elégedett voltam, ezt ugye rá lehetett szerelni a babakocsira, de egy 3 hós baba még nem tudta ezt használni, így a babakocsizásunkat pár hónapra félre kellett tenni, amíg elég nagy nem lett az autósüléshez. És a végén szerencsére hamar belenőtt a sportkocsis megoldáshoz...:) Van valami jó ötletetek? Milyen tágas több funkciós kocsit lenne érdemes vennem? Most még csak a nézegetés szintén vagyok, mert még csak 5 hetes kismami vagyok..:)2009. szept. 14. 11:24
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem a Jané Slalom Pro babakocsi vált be. 3 kerekű, nagy pumpálható gumikkal, aluvázas, tárcsafékes, a mózes és a hordozó egy kattintással rögzíthető.
A mózest még használjuk, 3 és fél hónapos a lányom és elég nagy baba, 6,5 kg.
A hordozóban kivehető szűkítő van, a biztonsági öv 3 állásban fűzhető be, ahogy nő a baba, úgy tudod változtatni a biztonsági övet.
Mózeshez lábzsák is van, illetve autóba köthető, mert megfelel az új Uniós előírásoknak.
2/6 anonim válasza:
Nálunk is vacak utak vannak.Ezt egy szórólapon láttam és ha lesz egyszer még 1 babánk egy ilyen babakocsi pont nekem való lenne.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akinek van még ötlete szívesen várok még!
2009. szept. 14. 14:06
4/6 A kérdező kommentje:
Na igen most nagyon sok nagy babóca születik, az én kisfiam is 4280 volt és épp ezért nőttük olyan gyorsan ki az előző kocsinkat. Tatok tőle, hogy a második is hasonlóan nagy baba lesz, és nem szeretnék a hibáimba megnit beleesni.
2009. szept. 14. 14:57
5/6 anonim válasza:
Nekunk Neonato reverso van,pont olyan,amilyet keresel,3 kombinációs,3kereku.Linket nem tudok,de keress rá a neten,én meg vagyok vele elégedve /mondjuk nekunk kicsi a babánk,de szerintem nem lenne gond a nagyobb babánál sem/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!