Hogy csináljam, hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
Nem fogad el semmilyen tápszert, tejpépet sem, 200 grammot híztunk egy hónap alatt. Azt mondta az orvos ha nem fogad el semmit akkor csak a tehéntej marad, de ezt hogyan adjam.2011. okt. 13. 16:24
11/13 anonim válasza:
Énszerintem csak az ínye fájhat.Nem duzzadt az ínye?Ha a zöldséget,gyümölcsöt elfogadja,akkor abba tegyél egy kis tejpépet.És miért lenne baj,ha egész nap csak kanállal etetnéd? Miért ragaszkodsz az üveghez?
12/13 Marianna0628 válasza:
Serintem is rakd a tápszert vagy anyatejet a zöldség vagy gyümihez.Nagyon más választásod nincs mint a kanalas etetés.Vagy próbáld ki az itatócsőrt hátha az tetszik neki.
13/13 anonim válasza:
Az én babám sem fogadta el cumisüvegből a tápszert,pedig előtte nagyon ette,aztán egyik napról a másikra sírt már akkor,mikor meglátta a cumisüveget.Kipróbáltunk nagyon sokféle tápszert,és a végén rájöttünk,hogy a cumisüveget utálta meg,nem is tápszert,így nekem nem maradt már választásom,vennem kellett egy szoptanítot,és ezzel megeszi a tápszert.Már nálunk is az volt a helyzet,hogy annyira nem ette,hogy fogyott is...De a szoptanít nagyon bevált és azóta újra hízik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!