Hogy éljem túl a szurit?
Figyelt kérdés
Első babás vagyok és most kell vinni majd a kislányom 2 hónapos oltásra.Félek hogy nem fogom tudni elviselni a pici sírását,olyan tehetetlen leszek.2009. ápr. 30. 07:46
1/8 anonim válasza:
Én is féltem tőle, hogy nem tudok majd mit tenni. Az én kislányom szerencsére elég jól viselte a szurit, sírt mikor beadták neki, de mikor felemeltem már nem volt semmi baj. Szóval ne félj tőle, mire a 4. hónapos szurit kapjátok, már elég jól belejössz majd. :)
Üdv 5 hós kislány anyukája
2/8 anonim válasza:
Ne aggódj, nem fog sokáig sírni, gyorsan felkapod a szuri után, és megvígasztalod. Az is lehet, hogy nem fog sírni, az én babám egy szurinál sem sírt, pedig én is féltem tőle. Amúgy túléled, ebbe még egy anya sem halt bele:)
3/8 anonim válasza:
Ne legyél görcsös, ne idegeskedj miatta, ez a legfontosabb. Próbálj megnyugodni.Mert a babád a kis lokátorával megérzi a feszültségedet és ő is azzá lesz. Azzal teheted a legtöbbet, ha megnyugszol. Maga az oltás fél perc sincs. Ha sírni fog, hidd el, hamar meg fog nyugodni. Majd úgy állj, hogy lásson tégrd.
4/8 anonim válasza:
nekem az vált be, hogy énekeltem neki, miközben megszúrták, vagy vittük a zenélő játékot és felhúztam neki és egész közel hajoltam a kis arcához mosolyogva. a lényeg, hogy ne sírj és ne stresszelj, mert meglátja rajtad, hogy itt valami készülődik és ő is megijed. a kisfiam sohasem sírt oltásnál, pedig volt hogy egyszerre kettőt kapott a két kis combjába, nem azt mondom, hogy észre sem vette, de nem csinált belőle nagy ügyet.
5/8 anonim válasza:
ne aggódj rajta! A babád nem is a szúrás miatt fog sírni, hanem mert kicsit addig lefogják! legalábbis nálunk így volt. magát a szúrás észre sem vette szinte:-) aztán utána egyből megpusziltam, ölbe vettem, és már el is felejtette! ők ebben a korban még nagyon hamar "elfelejtik" a rossz dolgokat, ne félj! Te rosszabbul viseled, mint ő! inkább arra koncentrálj, hogy utána vizesruházd, ha megduzzad, meg azért legyen valamilyen lázcsillapítód otthon. max irass az orvossal, mert előfordulhat, hogy estére felszalad a láza, vagy másnapra! ne ijedj meg ettől sem, egy nap alatt visszaáll a rend!
6/8 anonim válasza:
En arra gondoltam, hogy mindez az O erdekeben tortenik. Mondjuk nalunk az apukaja segitett efogni kozben, na arra en se lettem volna kepes.
Amugy az en kisfiam nem sirt kozben. Utana sem.
7/8 anonim válasza:
Ne aggódj,semeddig sem tart az egész. Az Én kislányom még arra sem nagyon reagált, hogy lefogták, csak amikor megszúrták (ráadásul kettőt kapott), akkor kezdett el bömbölni, de 2 percig sem tartott a sírás, már megnyugodott, és utána el is aludt, mert mentünk sétálni. Gondolj arra, hogy ez az Ő érdekében történik, valamint, hogy percek múlva már nem is fog emlékezni rá. :-)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,remélem minden simán fog menni.
2009. ápr. 30. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!