Igaz lassan vége lesz, de hogy éljem túl ezt a 2-3 órát?
6 hónapos babám ma vígasztalhatatlan,egésznap csak sír és sír..A szomszédom lakást újít fel és a fúró egésznap megy,semmi házimunkát nerm tudtam befejezni...
Mit tegyek,hogy ne őrüljek meg?Hogy kibírjama fektetésig?Nagyon nehéz!
Férjem csak éjjel ér haza a munkából!
Hát ez a kösd magadra dolog babafüggő, én fiamat soha egy percre nem lehetett volna csak úgy magamra kötözni mint egy zsák babot, ő egy inci-finci örögmozgó gyerek, sosem tűrte hogy lefogták, mármint ha ölbe véve akarták babusgatni.
Mindenestre a napnak már vége, csak mindig megakad a szemem azon ha valakinek a fixa idea-ja, hogy a gyereket az anyára kell kötözni és akkor minden jó lesz és szép.
Köszönöm a válaszokat,3/4 9-kor végre elcsendesedtek,sajna a séta ma kimaradt mert esett az eső.Baba zaklatottan aludt el.Remélem kipiheni magát.
Hordozókendő kilőve,nem bírja elviselni.Sajna a kengurut sem.Remélem holnap jobb időnk lesz és akkor többet tudunk sétálni menni.
Szerintem 8 óra után nyugodtan menj át szólni, akár a síró gyerekeddel, mert akkor már legalább illik csendben lenni. Tavaly nyáron mi is végigszenvedtük ezt a pár hónapos lányommal. A hordozást ő sem bírta, így maradt a séta, amikor csak lehetett.
Remélem hamar túl lesztek rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!