Újszülötett hazavihetem a kórházból buszon?
Figyelt kérdés
Autónk nincs,ismerős vagy barát sincs olyan,aki elhozna.Taxira sajnos nincs pénz...2011. okt. 8. 20:13
41/60 anonim válasza:
De jó látni ezt az összefogást:-) Bárcsak mindig így lenne...
Miskolc környékén én is szívesen hazaviszlek.
42/60 anonim válasza:
Tatabánya környékén én is szívesen segítek :)))
43/60 alaszka válasza:
A kérdező lehet hogy már elment szülni...
44/60 anonim válasza:
Hát reméljük nem a szülőszobán van.
45/60 anonim válasza:
Én is nagyon várom a választ,hogy merre laktok és hol vagy kórházban!!!
46/60 anonim válasza:
Lehet hogy csak a kérdésre vár választ, hogy hazaviheti-e vagy nem... Ha nem több órás útról van szó szerintem nem gond. Az én anyámék mind a hármunkat busszal vittek haza.
Szép dolog hogy ajánlkoztok de van akinek ez kifejezetten kínos hogy idegentől elfogadjon ilyen segítséget és csak azt akarja megtudni hogy szabad-e buszozni.
47/60 anonim válasza:
Nagyon sok kedves anyuka van itt. És ha mindenki igy összetartana nem volna senkinek semmi gondja, de sajnos nem mindenki ilyen! Üdv mindenkinek és várjuk a kérdező válaszát , segitünk ha tudunk ne kell szégyeli ha segitségre szorulunk.
48/60 anonim válasza:
Én is tudok segíteni.Szombathely
49/60 anonim válasza:
Remélem, nem kamu-kérdés volt. Mármint hogy pl látott valami szép családot a buszon, és kíváncsi volt a véleményekre... De akkor is írhatna, hiszen anonim oldal.
Várunk :)
50/60 anonim válasza:
lehet nincs net közelben... várunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!