Újszülötett lehet vinni Mei Tai-ba? Használ valaki babájánál? Vélemyény?
Harmadikhoz : hol ovastál Te ilyet? Belinkelnéd?
Életemben nem hallottam még erről....
Amúgy a mei-tai-t a gyártók sem ajánlják újszülött kortól.
A legutolsó táblázatot nézd!
Amúgy természetesen a mózeskosár is megfelelő.
*L*
köszönöm a válaszokat.
A hordozókendő nekem nem iagzán tetszik azt nem szeretném, a veszélyes hordozóról én is olvastam olyan vettem volna....
a CYBEX i.go kenguru ezt lehet újszülöttkortól de ennyi pénzem nincs sajnos még használtan is nagyon drága...
a mozeskosarat meg nem tudom vinni sétához, mert van egy fiam aki a pici érkezésekor lesz 19 hónapos és őt meg kocsiba vinném
Testvérkocsit meg 1-2 hónapra felesleges vennem, mert a nagy úgy is sétálni akar majd ha 100%-os lesz a járása.
nem tudom mi lesz... semmi nem jó :(
És Te tudnál linket küldeni erről a veszélyes hordozóról?
Keresgéltem neten, de nem találtam semmi ilyet.
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok!! :S
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
itt van szó a veszélyről egy anyuka írta ki
ez meg a hordozó
Nem kendőt hívtak vissza, hanem infantino hordozót. Az olyan oldaltáska jellegű.
Mindjárt a link.
Sógornőmék vettek használtan egy újszerá testvérkocsit 30 ezerért. Ha pár hónapig is használják ugyanannyiért bármikor eladják. Én is megnéztem, a hátsó részt lehet fektetni, elől van egy kisebb ülés a nagy gyereknek amibe akármikor ki-be tud szállni.
Testvérfellépőn nem gondolkodtál még? Olyan sok másfél-két év körüli gyereket látok így utazni, szemmel láthatólag tetszik nekik.
Tudom, hogy nem szorosan a kérdésre válaszoltam, de ez jutott eszembe mikor a válaszokat elolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!