Újszülötett hazavihetem a kórházból buszon?
Figyelt kérdés
Autónk nincs,ismerős vagy barát sincs olyan,aki elhozna.Taxira sajnos nincs pénz...2011. okt. 8. 20:13
1/60 anonim válasza:
Nem hiszem hogy jó ötlet!Kérj betegszállítót!Elvisznek ők!Ingyen!!!!!!!!!!!!
2/60 anonim válasza:
én nem vinném buszon, inkább összespórolnék taxira. Senkit nem tudtok megkérni, hogy vigyen haza? Rokonok közül?
Messze laktok a kórháztól?
3/60 alaszka válasza:
A betegszállítót lehet hogy ilyenre nem lehet ingyen igénybevenni, de utána kell érdeklődni. Sokat kellene buszozni? Pesten, vagy vidéken? Nem olyan jó, de ha nincs más, nem hinném, hogy ettől baja lesz, ha nem kell sokat menni, és nincsenek túl sokan...
4/60 anonim válasza:
Ha Pestiek vagytok, én hazaviszlek benneteket szívesen. Felháborító a helyzet, amiben az emberek anyagilag vannak. Mi még megvagyunk valahogy, ezért akinek tudok, segítek.
5/60 anonim válasza:
Ha pécsiek vagytok, mi is segítünk. Írd meg hol laktok, hátha lesz valaki aki segít. A bajban összefogni kell, nem gyűlölködni. Mi is nehéz helyzetben vagyunk, de mindig lesz jobb!
6/60 anonim válasza:
Esetleg Miskolc környéke? Talán tudok segíteni!
7/60 anonim válasza:
Tényleg, honnan hova kéne menni?
9/60 anonim válasza:
Lányok, nagyon aranyosak vagyunk :) Remélem valamelyikünk pont ott lakik :)
10/60 anonim válasza:
Kedves kérdező, mifelénk szoktak busszal hazavinni újszülöttet, de szinte kizárólag a nagyon szegény romák. Ölben meg gyalog. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!