Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptató anyukák, a babátok...

Szoptató anyukák, a babátok végigalussza az éjjeleket?

Figyelt kérdés

A környezetemben csak tápszeres baba van, aki végig alussz az éjjelt. A cici sokkal személyesebb-gondolom, nehezebb elhagyni, mint a cumisüveget a tápszerrel.

Ti mit tapasztaltok?

Lányom 10,5 hós, de minden hajnali 5-kor kel cicizni, néha többször is kel éjjel.

2009. ápr. 29. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam 5 hónapos koráig éjjel is 2,5-3 óránként szopizott, később 10 tő 5ig aludt de a hajnali 5 ös szopit érdekes mód még 11 hós korában is betartotta:)

1 évesen szokott le a ciciről sajna:( de érdekes mód azóta is vannak időszakok mikor ébred hajnali 5kor.

Valami lehet akkor a levegőben:)

Engem nem zavar ez h hajnali 5kor ébredt, a nulla alváshoz képest nekem a 10től 5ig alvás is megváltás volt:)

2009. ápr. 29. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én babám 5 hónapos anyatejes. Másfél hónapos kora óta átalussza az éjszakát (este 8-tól reggel 7-8-ig).

Bár ez még nem jelent semmit, még nem nő a foga, majd akkor bármi lehet.

(Úgyhogy túl nagy segítség nem voltam neked.) :)

2009. ápr. 29. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, Lányom 8,5 hós és még soha nem aludta át az éjszakát. Kb. 2 hónapos korától 5-6 hósig mindig kelt legalább egyszer, de inkább kétszer. Akkor aludt este 7-8-tól reggel 6-7-ig.

6 hósan elkezdtek kibújni a fogak és volt, hogy óránként keltünk... A nagy átlag most már a 3-4x-i kelés. Eszik és alszunk tovább. Most is este 8-9-től alszik reggel 6-7-ig.

Bárcsak az én pöntyöm is csak reggel 5-kor kelne...vagy visszatérnénk az 1-2x keléshez.

2009. ápr. 29. 16:31
 4/5 A kérdező kommentje:

És hogy altatjátok? Elalszik egyedül, vagy csak cicin? Ezt elfelejtettem megkérdezni, pedig érdekel.

Lányom nappal elalszik egyedül a kiságyban, de éjjelre csak a cicimen hajlandó elaludni.

Engem sem zavar, hogy kel, amíg cici után visszaalszik, csak érdekelt, mert már a doki is megjegyezte, hogy nem kéne, hogy cicifüggő legyen. Pedig lányom az.-)

2009. ápr. 29. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az én lányom nappal vagy cicin alszik el vagy a babakocsiban séta közben (most már max 2x alszik egy nap) az ágyában egyedül soha, ahhoz túl izgága, állandóan feláll. Mit nem adnék, hogy ő is el tudjon aludni magától az ágyában nappal... :)))
2009. máj. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!