1-1,5 év körüli babátok, aki végigalussza az éjszakát, hány ml tápszert vagy tejet kap egy nap?
Hát nem én leszek a nagy evő gyerekre a példa :D Reggelire 1,5 decit, estére is max ugyanennyit evett 1,5 évesen (tápszer - maci kávéval). Napközben + joghurt, kefír.
Most 21 hónapos, max 1-1,5 deci tejet iszik meg este. Szerintem nem ezen múlik, hogy ébred-e (legalábbis nálunk), inkább azon, hogy épp zavarja-e a foga vagy nem :( 14 hónaposan volt 16 foga, azóta (!) is folyton, változó intenzitással nyálzik, túr a szájában, és növeszti az utolsó négyet. És még mindig nincsenek kinn... De nálunk nincs bezárva az ágyba, ha nem tud aludni, átjön közénk, és ott alszik tovább. Van, hogy fel se ébredünk rá. Most egy ideje csak reggel jön, szóval épp nyugiban vannak a fogak :)
15 hónapos, a tápszert elutasította, tejből is minimálisat:(
Reggel 150-180 ml.
Este esetleg 100ml, de azt sem mindig.
Napközben kap tejterméket.
Szia.
15 hónapos a kislányom, reggel 200 ml babatejet kap napközben joghurt, vagy különböző tejdesszertek. Ebédre még kb 100 ml tejet kér a főzelék mellé. Este vacsora után még 200ml tejet iszik. Jó étvágyú, normál súlyú, neki ennyi kell. Szerintem ez gyerekfüggő.
16 hónapos kislány
reggel 240ml juniorital
este 240 ml juniorital
uzsonna túrókrém
de szerintem nincs összefüggés az éjszakai alvással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!