Mit jelent az, hogy végigalussza a babád az éjszakát?
Én onnantól mondtam, hogy végigalussza, amikor már enni sem kelt fel. Most 2,5 hónapos 4 hetes kora óta végigalussza. Először csak 22 - 05-ig. most már pár hete este 7-től alszik reggel 6-7 özt ébred, eszik és alszik tovább 10-ig, max fél 11ig.
Lehet aki azt mondta hogy végigalussza csak 2* kel fel enni, az arra gondolt, hogy nem sír éjszaka, hanem eszik alszik
igen ezen én is elgondolkodtam,pont ezt olvastam tegnap,az alvsáról. " Ilyenkor az éjszakai hosszú, 10-12 órás alváson kívül még napi két rövid, egy délelőtti és egy délutáni alvás van, majd másfél-kétéves kor után már csak az ebéd utáni alvás marad meg körülbelül az iskolás korig"Hát nálunk 9 órát alszik kb 9 - fél10 től, reggel 6-7 ig.És már nem eszik szerintem ez a végigalussza!!
Amikor kicsi volt akkor 23 h kor szopizott, de hajnali 4 kor megint, és utána reggel 8 kor .ok hogy nem játszott, de pelus szopi büfi kb 1 óra volt, és akkor nem aludta végig, mert egyszer fentvoltunk 1 órát :)))
Szia!
Az én kisfiam 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát.Most 9hónapos,és most sincs másképp.Éjjel nem kel fel enni.Most este 9-től,reggel 8-ig alszik.Míg kisebb volt,addig az esti 9órás etetés után,reggel 5-6körül ébredt.
én is úgy mondom, hogy azóta alussza végig, mióta nem kel fel enni.
de tény, hogy előtte is végig aludta, mert csak nyikkant, hogy éhes, mellre tettem, 10 perc múlva aludt tovább hang nélkül.
Nálunk is az van, hogy pelenkázás, szopizás, büfizés és alszik is tovább, mindezt 2szer egy éjszaka alatt. De én nem mondanám, hogy átalussza az éjszakát, majd ha én is átalszom...
Amúgy érdekes dolog, hogy ha fél 8 kor eszik este, akkor is 12-1körül kel, meg ha 9kor eszik, akkor is 12-1 körül kel először. Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!