Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit jelent az, hogy végigaluss...

Mit jelent az, hogy végigalussza a babád az éjszakát?

Figyelt kérdés
Olvastam itt, hogy valakinek a babája végigalussza az éjszakát, csak 2x enni kel fel. Eddig úgy gondoltam, hogy ez azt jelenti, hogy enni sem kel fel...
2011. aug. 18. 09:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én onnantól mondtam, hogy végigalussza, amikor már enni sem kelt fel. Most 2,5 hónapos 4 hetes kora óta végigalussza. Először csak 22 - 05-ig. most már pár hete este 7-től alszik reggel 6-7 özt ébred, eszik és alszik tovább 10-ig, max fél 11ig.

Lehet aki azt mondta hogy végigalussza csak 2* kel fel enni, az arra gondolt, hogy nem sír éjszaka, hanem eszik alszik

2011. aug. 18. 09:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

igen ezen én is elgondolkodtam,pont ezt olvastam tegnap,az alvsáról. " Ilyenkor az éjszakai hosszú, 10-12 órás alváson kívül még napi két rövid, egy délelőtti és egy délutáni alvás van, majd másfél-kétéves kor után már csak az ebéd utáni alvás marad meg körülbelül az iskolás korig"Hát nálunk 9 órát alszik kb 9 - fél10 től, reggel 6-7 ig.És már nem eszik szerintem ez a végigalussza!!

Amikor kicsi volt akkor 23 h kor szopizott, de hajnali 4 kor megint, és utána reggel 8 kor .ok hogy nem játszott, de pelus szopi büfi kb 1 óra volt, és akkor nem aludta végig, mert egyszer fentvoltunk 1 órát :)))

2011. aug. 18. 09:17
 3/15 anonim ***** válasza:
nekem mikor már legalább 6 órát aludt, az végigalussza volt. :) tehát mondjuk 11-től 5-ig. Bár ha 4 előtt kel föl, az megint más, mert az az éjszaka közepe,
2011. aug. 18. 09:18
 4/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát.Most 9hónapos,és most sincs másképp.Éjjel nem kel fel enni.Most este 9-től,reggel 8-ig alszik.Míg kisebb volt,addig az esti 9órás etetés után,reggel 5-6körül ébredt.

2011. aug. 18. 09:21
 5/15 anonim ***** válasza:

én is úgy mondom, hogy azóta alussza végig, mióta nem kel fel enni.

de tény, hogy előtte is végig aludta, mert csak nyikkant, hogy éhes, mellre tettem, 10 perc múlva aludt tovább hang nélkül.

2011. aug. 18. 09:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, mázlista vagy. 8 hós kisfiam ha 9 kor ágyba kerül, akkor 6 fél 7 körül kel enni, ill mászni:)
2011. aug. 18. 09:23
 7/15 anonim ***** válasza:
9:21 re gondoltam mint utolsó:)
2011. aug. 18. 09:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Nálunk is az van, hogy pelenkázás, szopizás, büfizés és alszik is tovább, mindezt 2szer egy éjszaka alatt. De én nem mondanám, hogy átalussza az éjszakát, majd ha én is átalszom...

Amúgy érdekes dolog, hogy ha fél 8 kor eszik este, akkor is 12-1körül kel, meg ha 9kor eszik, akkor is 12-1 körül kel először. Vajon miért?

2011. aug. 18. 09:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Ohh,igen!Én is úgy gondolom,hogy mázlista vagyok.Pláne mikor hallom magam körül,az ismerős anyukáktól,hogy mennyit szenvednek az altatással.De vannak más dolgok,amik meg nálunk nem működnek!Így az egyensúly megvan!:))))
2011. aug. 18. 09:27
 10/15 anonim ***** válasza:
A védőnő szerint 10-től 6-ig számít az éjszaka, szóval én azóta mondom, hogy átalussza az éjszakát, amióta ebben az időintervallumban alszik és enni sem kel fel. :) Ez kb. 3 hónapos kora óta van így, főként mióta a védőnő javaslatára még fél10-kor félálomban megetetem, így 6-7 között kel, van amikor 6-kor, van amikor fél7 körül, nagy ritkán 7-kor, de átlagban fél8-8-tól alszik, 7-kor van fürdés.
2011. aug. 18. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!