Sziasztok első babám van 3 hetes,és mostmár szépen szopizik,jelzem álandoan szopizna.Eléggé mohon is szopizik de hiába álunk meg kicsit szopizás közben hogy büfizzen nem nagyon sikerül neki bármit is csinálok vele,hiába adom neki az infacol cseppet is.És ami a legjobban aggaszt hogy amikor leteszem aludni akkor jo párszor visszajön a tejcsi és kifolyik a száján,van amikor orákig ott ülök melette hogy meg ne fuladjon.Nem tudom mit csináljak vele azt mondják nyugodjak meg mert nem fuladhat meg de én akkor is aggodom.Ha valaki tudna rá valami megoldást megköszöném.
2011. okt. 4. 12:51
1/8 anonim válasza:
Hát ha nem bántják a szelek a pociját, akkor nem "kötelező" a büfi. Lehet, hogy olyan ügyesen szopik, hogy nem nyel levegőt.
Az infacolt amúgy mire kapja?
A bukás miatt kicsit se aggódj! Egyik gyerekem szuperbukós volt, tényleg átlagon feletti, és nagyon sokáig csinálta, órákkal a szopi után is képes volt bukni. Hanyatt fekve aludt, alvás közben is felbukott, de soha nem nyelte félre, lefolyt oldalt a nyakán. (Mindig azt mondtuk, hogy "nyakszaga" van, mert irtó büdös tudott lenni... :o)
2011. okt. 4. 13:01
2/8 anonim válasza:
Nem jól büfiztetitek! Próbáljatok más módszert! Nálunk a párom jött rá, hogyan kell. HA rájöttök a nyitjára, lehet, hogy az infacol sem fog kelleni.
3/8 anonim válasza:
Szopi közben ne vedd fel, hanem tedd hasra. Így fog büfizni. Ha mégsem, akkor így tedd a helyére. Ha kijön a tejcsi akkor sem fullad meg, mert így ki tud folyni a száján.
4/8 anonim válasza:
én is azt mondom, hogy nem jól büfizteted és valóban így megfulladhat ha rosszul fekszik és visszafolyik a bukás. mindig az oldalára tedd le aludni, hátát támaszd ki egy pokrócra.
szopi után tedd a válladra, jó föntre, és 20 percig járkálj vele, közben finoman ütögesd a hátát, néha guggolj le, ülj le egy percre és állj fel, ez ki szokta hozni. nappal ezt kombináld a pocakra fektetéssel 1-2 percre
2011. okt. 4. 13:07
5/8 anonim válasza:
Pár hetesen az én babám se büfizett, bármit is csináltam. Aztán egy idő után szépen mindig evés után általában mindig jött is, szinte magától. Ő is rengeteget bukott, 8-9 hós koráig is, akár 2 órával az evést követően is.
El fog múlni ez is...:)
2011. okt. 4. 13:22
6/8 anonim válasza:
A büfizést is meg kell tanulni a baának. Az enyém már majdnem egy hónapos volt, mikorra többnyire sikerült. Általában úgy, hogy az áagyon ültem, támaszkodtam és a mellkasomon hasalt. Próbáld többféle pozícióban!
2011. okt. 4. 13:27
7/8 krisztivan válasza:
Kisfiam szuperbukós volt.Nála a büfizés hányásba ment át.Azt hiszem 2 hónapig próbálkoztunk amikor mondtam a védőnőnek hogy nem fogom továbbra is büfiztetni.Azt mondta hogy minek szenvedtünk eddig?Nem minden baba büfizik.Viszont a bukás az őrületbe kergetett kb.7 hós koráig.Mindig csak háton aludt,soha nem volt fuldoklás a bukás miatt,pedig már sajtgyárosnak hívták a fiamat mert mindig büdös volt hiába törölgettem.
2011. okt. 4. 13:32
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megprobálom máshogy bufiztetni meg reméllem ő is csak hozzászokik majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!