Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha elalvás előtt nem tud...

Baj ha elalvás előtt nem tud büfizni a babám?

Figyelt kérdés
Ti büfiztettek?
2010. okt. 20. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát bizony nem mindig büfizik időben. :) Ha hason fekszik, akkor majd büfizi, de lehet, hogy nem is fog.

Szerintem nincs vele baj, ha nem gyakori.

2010. okt. 20. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:

fektesd hasra, akkor kijön. utána mehet is aludni, ha nem hason alszik.

egyébként büfiztettem mindig, mert ami kijött felül, az már nem kínozta alul:-)

2010. okt. 20. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én hason altattam, míg annyira pici volt. Most már forog és így már kijön neki bárhogy is teszem le.
2010. okt. 20. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Sajnos nem marad meg hason.Nyöszörög.

3 hetes.

2010. okt. 20. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Én elalvás előtt nem szoktam.Megetetem, még félálomban beteszem a kiságyba és alszik.Ő sem marad meg hason.Eddig még nem volt semmi baja.4 hónapos
2010. okt. 20. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első pár hétben nekem sem büfizett, én oldalt fektettem, mert nem maradt hason. aztán egy idő után már büfizett, nem emlékszem pontosan mikortól. Volt úgy hogy szopi után egyből volt büfi, de valamikor 10 percig is vártunk..
2010. okt. 20. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Az enyém mondjuk hason alszik születése óta, de volt olyan, hogy annyira álmos volt, hogy csak beájult evés után, és 2 órával később pufogott a pelenka. :)
2010. okt. 21. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!