Miért nem tud büfizni a 4 hetes babám? Minél több trükköt szeretnék kapni, hátha valami beválik.
Evés után soha nincs büfi, ha egész nap járkálok vele a vállamom, akkor sem. Az ölemben is szoktam döntögetni, aztán felemelni, "leejteni" hirtelen, de semmi nem segít.
Ilyenkor kínozza a gyomrában a kőnek érzett levegő, mert sír, nem alszik, nyugtalan, elkeseredett, rugdos, lökdös.
Na három nap után, általában épp amikor kiveszem a kiságyból, egy óriásit büffent. Óriásit. Ilyenkor haláli nyugalomban ernyed el, és elalszik azonnal.
Mit lehetne tenni, hogy ez ne csak néhanapján jöjjön?
Lehet, hogy már etetéskor pózt kéne váltani?
Ő általában vízszintesen fekszik az oldalán (szopipárna vagy fekszünk).
Legyen a gyomra / hasa lejjebb?
De akkor hogy tudnám tartani?
Én sem csináltam vele semmit, azonnal letettem a kiságyba, figyeltem és amikor elkezdett mocorogni megemeltem és büfizett. Egyébként nem szoktam sem cipelni, sem dobálni semmit.
Egyébként a nagyobb sosem büfizett nem is büfiztettem soha.
Lányom nagyjából 4 hónapig nem büfizett rendesen.
Tök mindegy mit csináltam, nem jött a büfi. Mondjuk dobálni nem dobáltam.
Volt a vállamon (leginkább jobb vállamon, baba picit megdöntve kifelé) - így néha jött büfi.
Hasra nem tudtam tenni, mert ordított.
Letettem őt vízszintesbe, felvettem őt a vállamra, ekkor néha szintén jött büfi.
De igazából csak néha büfizett. Aztán 4 hónaposan megtanult valahogy büfizni, és azóta minden rendben van.
Lányom még hasfájós is volt, úgyhogy jó lett volna, ha tudott volna büfizni. Szenvedés volt.
A doki azt mondta ne aggódjak, vannak ilyen nem büfizős babák. Na, ne mintha megnyugodtam volna...
Amúgy puki volt rendesen nála, így azért valahol távozott a sok levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!