Babámnak nagyon érzékeny a bőre, ekcémára hajlamos. A bőrgyógyász azt mondta, hogy a kemény víz miatt gyakrabban elő fog jönni ez a probléma. Tud (tok) valaki (k) valami trükköt, hogy a fürdővízét hogyan lehet "vízkőteleníteni?
Tudom, hogy hülyén hangzik, de már nem tudom mit csináljak a kis bőrével, állandóan előjön neki. Forraljam neki fel a fürdővízet, és azt öntsem a kádba? Vagy?
Ja, 5 hónapos, ha számít.
nem kell sztem. mi sopronban lakunk, itt nagyon köves a víz. annyi, hogy patikai fürdetővel kevés ideig fürdetjük, majd pedig zsíros testápolóval (szintén patikai) bekenjük mindig fürdés után. csak pamut ruhái vannak.
2 éves, és szép a bőre, mióta így teszünk. :)
zuhanyszűrő!! Keress rá! Mi nemrég vettünk,mert nagyon szárította a víz a bőrünket....azóta nem vakarózok fürdés után :-) (a babánknak a kádjába zuhannyal engedjük a vizet)
Sokféle van,ezért nem linkelek. Amit mi vettünk,az 11 ezer volt,félévente szűrőcsere 6ezer forint....nekünk megéri/megérte.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Természetesen patikai fürdetőt és testápolót használok, de idegig-óráig segítenek. 3 hetesen kezdődött, mindenki azt mondta, tejkiütés. Hát, eldurvult, elvittük bőrgyógyászhoz, aki kimondta az ítéletet. Advantan krémet kaptunk a patikai cuccok mellé, attól 1(!) nap alatt elmúltak a kiütései. A szívem majd megszakadt, annyi kis kiütése volt. Sajnos azonban azóta is rendszeresen előjön.
Köszönöm, kedves utolsó!
Azóta kiderült, hogy a patikai fürdető allergiát okozott nála...
Rajta van a tájékoztatóján is, hogy allergiát okozhat egy idő után, de ki gondolta volna?!
Végül a Bioderma tusfürdője, és a Sanatopic testápoló az ami jó neki. Még a méregdrága Babé is csak jobban eldurvította az ekcémáját...
Most már ül, így nem direktbe éri a testét a víz, derékig ér neki a víz, az említett fürdetővel, és szép nagyon a bőre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!