Elkezdenéd a hozzátáplálást, ha anyatejes 4 hónaposod 8 kilós lenne?
Figyelt kérdés
A kérdés komolyan foglalkoztat. 3900 g-mal született, jókedvű, vidám baba. MOst 64 cm és 8100g. Adjak Neki már almát kóstolni? Amúgy nem lóg rajtam, 5-6 szor eszik, kb. 3,5-4 óránként, éjjel alszik. Érdekel a véleményetek.2011. okt. 3. 21:50
11/12 anonim válasza:
Igaz, hogy a kislányom tápszeres volt,de a védőnő és a gyermekorvos javaslatára 4 hónaposan elkezdtem hozzátáplálni. 6 hónapos koráig csak a kínlódás volt. Néhány falatot megeszegetett (kb 15-20 ml), aztán jöhetett a tápszer. Amint betöltötte a 6 hónapot viszont szinte egyik napról a másikra megevett 100 ml-ket is és kezdhettem kiváltani az étkezéseket. Szóval, ha előről kezdeném, biztosan nem kínzom sem a lányomat sem magamat ezzel a korai hozzátáplálás dologgal.
12/12 A kérdező kommentje:
Neked is köszi, igazad van... Akkor tényleg várunk még...
2011. okt. 4. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!