Elkezdenéd a hozzátáplálást?
Én is nyalattam meg vele, ilyen korban a barackot 9kinézte a kezemből), de nem kezdtem el, csak majdnem 6 hónaposan.
Semmiről se maradt le, 13 hónapos, rengeteget eszik és 3x szopik.
Szerintem is elkezdheted ha készen áll rá a babád.
Én azt hittem készen van rá mert pont ugy csinálta ő is mint a tied.Védőnö tanácsára elkezdtem de nem állt készen rá és elkezdett fájni a hasa.Mikor visszamentem letoszott hogy miért kezdtem el a hozzátáplálást.Kész röhej volt az egész.Onnan tudtam meg hogy kegyeteln hasfájás kinozta!Szegénynek még nem tudta feldolgozni a pocija az ujjat.
Vártunk egy honapot és kezdtük megint de ujra elöjött a hasfájás.Ez igy ment hét hos koráig.Kiderült hogy eleinte ien de késöbb már a védönöi tanácsot félretéve nem adtam neki üveges kaját.A hasfájását mintha elfujták volna.Nem tetszett neki a konzerv kaja inkább én föztem neki mindig valamit.
Szoval elkezdheted de ha elkezd fájni a pocija akkor hagyd és várjatok egy honapot.
Bocs ha hosszura sikerült.
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!