Hogy viselitek azt, ha a családtagjaitok beleszólnak a gyereknevelésbe?
Szia!
Én sem viselem jól, ha megmondják mit, hogy.
Ha tanácsot mond valaki, meghallgatom, de hagy döntsem már el, hogy szerintem mi a jó. Nálunk olyan volt a helyzet, hogy anyósom megsértődött, mert állítólag mindenre húztam a számat, amit "tanácsolt". 2 hónapig csak telefonos bejelentkezés után mert jönni gyereket látogatni. Mindig valami jó kis tanácsa. Fiam alig volt 3 hónapos, amikor kitalálta, hogy biztos nem elég a tejem számára, és kivánja az enni valót! Miért is ne, gondoltam? Én hülye adtam is neki, krumplit almával, ami olyan szorulást okozott nála, hogy 2 napig szenvedtünk!!! Most meg azzal jön, hogy nem fogja megszokni a kanalat! Könyörgöm, 4.5 hónapos! 1 éves korára már saját magát kellenne ellátnia? Látszik, hogy első unoka! Sok sikert mindenkinek, és kitartást a beszólásokhoz!
Hát elég nehezen viselem én is a beledumálnak,hogy mit csinálok a gyerköccel.Alapban nem birom ha bele avatkoznak az életembe.Ezt anyum tudja és tiszteletbe tartja,na de az anyós mindig kihúzza a gyufát nálam.Múlt héten 2 napig hordta az ő által kotyvasztott kaját a gyereknek,hogy egye valami normálisat(mint ha én nem főznék rá)Amikor közöltem vele,hogy eltudom látni a gyerekemet megsértödött.Nincs hozzá szokva,hogy ellent mondanak neki.Probálok nem foglalkozni vele,de néha nehezen megy.Egyszer csak megérti,hogy ne telepedjen ránk,ha segítség kell akkor úgyis szólunk.
De jól esett ezt leírni:)
Apukája beleszólhat, más nem. De meghallgatok minden tanácsot.
De azért olyan érdekes, hoyg a mi anyukáink mind tündérek, a férjeink anyukái pedig mind szörnyetegek... :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!