Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálásról kinek mi a...

Hozzátáplálásról kinek mi a véleménye? Tudom, hogy ez már sokszor volt téma, de mégis érdekelnének a tapasztalatok.

Figyelt kérdés
Ugyanis úgy látom, hogy mindenkinek más a tapasztalata. Kinél a korábbi nem okozott gondokat, kinél még a későbbi is. Én úgy látom, hogy nincs optimális módszer, inkább csak a babáktól függ, hogy melyik mit bír jobban.
2011. okt. 3. 14:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Az én kisbabám most még csak 2 hónapos, így egyelőre nem aktuális a dolog. Érdekelt, hogy kinek mi a véleménye, mert nekem több gyermekem is van, és igazából mindegyiknél más volt a tapasztalatom. A kisfiam sajnos már csak igen kevés anyatejet kap, nagyobb részt tápszeres, ami nem is annyira rossz, ha azt vesszük, hogy szinte születése óta kap tápszeres kiegészítést, de eddig még kikűzdöttük azt a kis anyatejet. Amúgy a tápszerrel sincs semmi gondom, úgy gondolom, hogy szerencse, hogy a "rosszul tejelő" anyukáknak legalább ez a lehetősége megvan, szemben a tehéntejjel.
2011. okt. 4. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!