Miért áradozik mindenki mindig a gyerekéről?
Minden anyának a saját gyereke a "leg"...persze én nem viszem túlzásba, jobb az, ha mások mondják, de azért büszke vagyok rá...mert ő az enyém..:)
4 hós kislány anyukája
Én pontosan udom, miben nem olyan tökéletes a gyerkőcöm, de imádom, mert az enyém:) De nem ajnározom feleslegesen pláne nem úgy ahogy egyesek, hogy még alig találkozunk, már "kinyilik a zsák" és csak öntik ki belőle miért tökéletes ügyes fantasztikus a gyerekük:) aztán én meg ájuljak el tőle:))
Egyébként mindenki szereti azt hinni hogy csak ő képes ilyen nagyszerüt alkotni:)) Meg ha ilyen tökéletes a gyerek az nem véletlen hiszen a szüleiből van, ergo ők is TÖKÉLETESEK:)) csupa nagybetűvel:)
de ennél nagyobb bajunk sose legyen:)
Majd, ha lesz gyereked, megkapod erre a választ.
Addig meg csak töprengj, és irigykedj a többi anyukára.
van gyermekem, és tényleg ő a legszebb! :)
Azokról az anyukákról beszélek akik a társaságomban dícsérik agyba-főbe a gyereküket, én meg nem vagyok ilyen és csak hallgatom, miközben tudom, hogy nincs igaza...
Értem mire gondolsz :)
Az én fickóm szerintem a legaranyosabb pasi a világon, de jól tudom, hogy nem a legszebb és bizonyos dolgokban rendkívül okos, más dolgokban meg a szomszéd gyerek a legokosabb. Ettől függetlenül fülig szerelmes vagyok belé :D
Nagyon hamar felállt, de nem dicsekszem vele senkinek, mert tudom, hogy nem jó a lábának hogy ennyire siet... tehát baromságokkal nem dicsekszem.
Kicsit más téma, de azért leírnám, hogy engem meg az idegesít, amikor az anyukák meg sem hallgatják egymást. Ha mindenkinek úgy kezdődik a mondata, hogy "az enyém..." , persze tudom én hogy mindenki a sajátjáról szeret beszélni, mesélni (én is :) , de azért néha álljunk már meg és próbáljunk a másikra is figyelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!