Másra is néztek már furán azért, mert nem a panaszokat hozza fel elsőnek ha a gyerekéről van szó?
Akárhányszor megkérdi valaki, hogy mi van velünk, szinte várják, hogy panaszkodjak... hogy nem alszik, meg a fáradság stb, az anyagiakról nem is szólva.
Mert persze, nekünk is vannak anyagi nehézségeink (kinek nem az átlagemberek között?), meg haláleset is volt a családban, de úgy néznek rám, mintha két fejem nőtt volna, mert nem ezekről szoktam beszélni, hanem elmondom, hogy ugyan már 7 hós a lányom, de még mindig nem tudok betelni vele, egy kis csoda ő nekünk és olyan gyönyörű ez az időszak, hogy legszívesebben megállítanám egy kicsit az időt...
Komolyan hülyének néznek, hogy nem zúdítom rájuk a gondokat.
Más is járt már így? Kötelező lenne panaszkodni? 4 évig vártunk erre a babára, tényleg főleg a nehézségeket kéne észrevennem?
A játszótéren is egymásra licitálnak a kismamák, hogy kinek nehezebb az élete a babával, ki alszik kevesebbet, kinek rosszabb evő, ilyen-olyan betegsége van stb...
Én ezt nem értem, most komolyan: velem van a baj????
Az én környezetemben eléggé megoszlik. Van aki panaszkodik, van aki áradozik és van aki meg se szólal. A kisfiam 9 hónapos, nekem most az a heppem hogy kis tesó kéne neki és megkérdezem az ismerős anyukákat, hogy milyen 2 babával az élet. Napról napra jobban érzem, hogy kell neki egy kis tesó akivel jól el tud majd játszani.
Szerintem nem kötelező panaszkodni, de egyesekre így hat az egyedül a babával lét:)
Te örülj neki, hogy így gondolkozol, biztos a babád is boldog és kiegyensúlyozott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!