Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek rossz evő 1év körüli babája? Mit csináltok hogy többet egyen, és miből mennyit eszik?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

2. a palacsintas vagyok

reggel mostanaban 5-6 között kel akkor kap rögtön tapszert kb. 2 dl

alszik delelött utana van a reggeli vagy uzsi(tapszer utan rögtön nem fogad el semmit)ez altalaban piritioo toat valamivel negyed esetleg fel szelet, meg talan egy pici joghurtot is bele tudok varazsolni

ebedre amit leirtam...de ha nincs köze a spenothoz akkor max.100 g

uzsira turokrem, gyümi gabonaval.Ilyenkor eszik talan a legtöbbet feltetelezen ilyenkor mar ehes

vacsi seta utan szinten valami fözelek vagy hideg kaja(menyiseg mint delben)

lefekves elött tapszer 2 dl

altalaban minden etkezes utan tukmalom ra a gyümölcsöt, par kocka alma vagy köre, barack

total kiakaszt az etetes, mert regen 7-8-9 homaposan sokkal többet evett.

2011. okt. 1. 07:59
 12/15 anonim ***** válasza:

A te babád jó evő az enyémhez képest.

1 éves lesz a fiam. Kb. 5 féle bébiételt fogad el, de nagyon ritkán eszi meg az egész üveggel. (spenót, sütőtök, gyümölcsös-húsos)

Ha megpróbálok házi kosztot adni neki, az egy az egyben megy a kukába. Amit mi eszünk, azt mindig kinézi a szánkból. Adok belőle neki, eszegeti, de amint kirakok a táljába, és kanállal próbálom etetni, mégsem kell neki.

Tehetetlen vagyok. Még két évesen is sütőtökön meg tápszeren fog élni..

Ennek ellenére nem normális súlya van, mert 10,6 kg.

-- Jót nevettem a palacsintás sztorin :-))) ---

2011. okt. 1. 15:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Azt lehagytam, hogy etetőszékben egyáltalán nem hajlandó enni. Max. babakocsiban, ha szól a kedvenc zenéje, és még játékot is kap a kezébe..
2011. okt. 1. 15:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Megint én :-)) Nem azt akartam írni az utolsó előttibe, hogy "nem normális súlya van", hanem hogy nem vékony :-)))
2011. okt. 1. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:
a palacsintas vagyok a tapszert ö is meginna vödörszamra.A jatek az etetöszekben az nekem nagyon bejött az utobbi napokban, amig jatszik addig tatogatja a szajat,bar elle szol hogy igy sosem(kesön)fog egyedül enni
2011. okt. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!