Ugye nem vehetik el tőlem a babámat?
Kedves 23:13!!
Okos enged szamár szenved!!!!
Jó éjszakát
Nem is tehetsz mást, mint engedsz, ha már olyan nehéz belátnod, hogy te tévedtél....
Én nem veszekedést akartam szítani, csak láttam abban a hozzászólásodban, hogy félreértetted a dolgot, azért helyesbítettem. Nem kellett volna megsértődnöd ezen, semmi rossz szándék nem volt bennem.
bocs, hogy beleszólok :)
egyik válaszoló írta, hogy apuka ha szegény nem igen kérhet dns-tesztet.
ez nem pont így van mert ha tényleg ő az apa akkor bíróságon keresztül az anyát terhelnék a költségek, mivel a vesztes fizet.
kérdező, megkérdezhetem, hogy miért voltál vele?
engem mindig megdöbbent ha egy anya azt mondja, hogy ha egy csokit se vesz a gyereknek akkor nem kell tőle semmi. nyilván az lenne a jó ha támogatná a babáját de önmagában az apai szeretethez nem kell pénz és ha te mindet meg tudsz neki adni akkor a babád már attól boldog lesz ha néha láthatja az apját.
a láthatást sem korlátozzák azért ha apa nem perkál.
gondold jól át, itt tényleg nem arról van szó, hogy neked milyen lesz. valamiért csak vele voltál, csak babát szerettél volna tőle. persze nem tudom a részleteket csak összeszorult a szívem mikor az anyagiakról írtál és hogy ezért ne láthassa :(
Van igazság abban, amit az utolsó válaszoló írt. Amúgy az engem is érdekelne, hogy az, hogy milyen ember miért csak akkor derült ki számodra, mikor már uton volt a pici? Persze ha nem akarod nem kell belemászni, csak nagy vonalakban, mert így valóban furcsa.
És a pénz tényleg nem minden, persze az is elvárható lenne, hogy valamivel támogassa a gyerekét, de csak azért eltiltani tőle azért nem szép. Nem biztos, hogy az jó a gyereknek, hogy sosem ismeri meg az apját. Ahogy idősödik, egyre inkább hiányolni fogja az apját, ha lesz is másik párod, aki apaként fogja szeretni és nevelni, ő azért fogja tudni, hogy nem ő a vér szerinti apja, és biztos érdekelni fogja, hogy akkor ki az.
Nehéz helyzet, biztos megvan az oka, hogy elhagytad, és látni sem akarod, de nekik joguk van megismerni egymást. Elvenni úgy sem tudja tőled, azért tehetnél egy próbát, hogy működnek a látogatások, mennyire törődik a gyerekkel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!