Akkor most konkrétan hol is alkalmazható a Sudocrem? (Fontos! )
Nekem mindkét védőnőm azt mondta és a lányos barátnőim védőnői is, hogy a kis szeméremajkak környékére 10 hetes korukig ne nyúljunk semmivel. Jó helyen van az a fehér maszat, az is védi a nuniját.
Arra kell figyelni, hogy se a csiklójára, se a hüvelybemenethez ne kerüljön hámosításra való krém, mert azzal "összenőhet".
Szia!
Elárulom, ha az összenövéstől félsz, akkor azt NEM a háosító jellegű kréek okozzák!Hajlam kérdése sajnos!Ha hajlamos akkor összenől, ha nem hajlamos rá akkor nem!
Én soha nem kentem a nuniját, mégis már számtalanszor kellett neki szétválasztani!SŐT 20 hós korátólnincs pelus és ebbena két hónapban is nőtt össze neki!Szóval az teljesen hajlamkérdése!
Szia!
Szerintem,ha eddig nem tapasztaltál olyat,hogy nem jó,ha a puniját is kened kívül,folytasd ugyan így tovább.Régen én is csak a popsit kentem,de volt,hogy piroskás lett a punci,és azóta kenem én is a dombocskát és a nagyajkakat.Természetesen óhatatlan,hogy belülre is kerül,de én azt a következő pelus cserénél kitörlöm nedves vattával.Egyébként történt egyszer,hogy a mamáéknál voltunk szinte egész nap a kertben,sokat psncsizott,és még a pelust is kint cseréltük,nem vittem ki krémet,gondoltam egy órácskán belül úgyis megint fürdik majd.Hát mikor levettem róla a pelust,elszörnyedtem!Nagyon savasat pisilhetett,és olyan pipacs vörös lett+apró hólyagok lettek rajta,hogy majdnem sírva fakadtam.Szerencsére,gyorsan gyógyult,de én azóta is kenem lendületlenül.Néha gyógyszertárit,néha sudocrem-et használunk.
Az összenövés pedig szerintem is hajlam kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!