15 hónapos oltástól lett valami baja a babádnak? Mire készüljek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 13:51
1/10 anonim válasza:
Ettől az oltástól én is nagyon féltem, de végül a kiütésen kívül semmi baja nem lett a kislányomnak. :)
2/10 anonim válasza:
Enyhe láz, hőemelkedés 2 napig, és pár kiütés az arcán.
3/10 anonim válasza:
Vizes ruhát(borogatni) és kúpot készíts be,az kell. Az én kislányom 2 napig nyűglődött az oltás után(láza nem volt), éjjel alig aludt (pedig sosem szokott felkelni),aztán harmadnapra elmaradt minden és már jól volt.
4/10 anonim válasza:
Én is féltem ettől az oltástól, de szerencsére semmi baja nem lett utána, még csak hőemelkedés sem.
5/10 anonim válasza:
Az oltás után egy hétig feltűnően sokat aludt, aztán a 7. napon belázasodott, és elkezdett menni a hasa. Ez tartott három napig, a 4.-en már csak hőemelkedése volt, és ennyi.
7/10 anonim válasza:
Nekünk együtt kapta a Prevenar 3. oltásával. Az orvos azt mondta, a Prevenartól az első két napban lehet lázas-nyugtalan, a 15 hóstól - ami élővírust tartalmaz mumpsz, kanyaró, rózsahimlő ellen - az 5-10. napon jelentkezhet láz, esetleg kiütések, rosszabb esetben valamennyire a betegségek tünetei is előfordulhatnak. A legáltalánosabb a 7-10. napon jelentkező láz.
De üsd be az 'oltás 15 hó' szavakat itt balra a legalsó keresőbe, sok tapasztalatot kidob.
8/10 anonim válasza:
Nekünk is naponta több kaka volt utána egy héttől, pedig ezt a mellékhatást sehol nem olvastam eddig (amúgy naponta csak egyszer kakil). Rosszabbul aludt, többször ébredt, de oltás után 6 napig semmi nem volt, utána kezdődött a hőemelkedés, a 9. naptól láz, 38.3 volt a maximum.
9/10 A kérdező kommentje:
Már annyi rémséget hallottam ezekröl az oltásokrol, félek kicsit, de ha muszály persze beadatom.
2011. szept. 28. 12:56
10/10 anonim válasza:
Én is azért tartottam nagyon ettől az oltástól, mert rengeteg rémtörténetet olvastam a neten (főleg itt!)
De rájöttem, hogy nem érdemes előre parázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!