Akinek sárgaság miatt "napoztatni" kell a babáját hogy csinálja?!
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 12:52
1/9 anonim válasza:
Amikor az én kisfiam sárga volt, akkor azt javasolta a gyerekorvos, hogy lehet picit napra vinni (március közepe-vége felé született), de inkább vigyem mindig a lakás legfényesebb helyiségébe.
Nem a nap, a fény a lényeg.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. szept. 27. 12:57
3/9 anonim válasza:
júliusban született a lányom, 8. hétig sárgás volt.
Mi délután 7 fele vittük ki a 'napra', akkor már erős sem volt és fél árnyékban toltuk a kocsit.
4/9 anonim válasza:
A fiam márciusban született.Sárga volt.Nekem is tanácsolták,hogy sokat legyen napon.Mink kinnt sétáltunk,meg pihentünk a napon.. :)
5/9 anonim válasza:
Tedd az ablak alá, ahol sut rá a nap. így nem muszály kivinni ha még nem akarod. En csak hetesen vittem ki eloszor, igaz, hogy januárban szuletett.
9 hos kislány anyukája
6/9 anonim válasza:
Március közepén született a kisfiam, és nekem is napoztatni kellett. Én úgy csináltam, hogy a lakás legnaposabb helyiségében az ablak elé húztam egy asztalt, arra rátettem pólyástól a babát, fűtöttem hősugárzóval és levetkőztettem pelusra. Persze a pofiját nem süttettem, de mindenhol máshol érte és melegítette a napfény, hál Istennek nem is kellett visszamennünk a kórházba, mert pár nap alatt helyrejött a sárgasága.
7/9 anonim válasza:
Off:
Nekem miért nem ajánlották a napoztatást? :-(
A doki gyógyszert írt fel, meg teáztatást javasolt, de a fény pozitív hatásáról egy árva szót nem mondott.
De szerencsére elmúlt magától.
8/9 anonim válasza:
Nekem sem mondtak napoztatást. Csak hogy minél többet szopizzon, mert azzal ürül a bilirubin a szervezetéből.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem azt mondták,hogy sokat szopizzon és napozzon!! Remélem minél hamarabb elmúlik!:)
2011. szept. 27. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!