13 naposak vagyunk és besárgultunk Meddig tart a sárgaság, és mit lehet tenni, ha nem múlik el? Mit tudok tenni, hogy minél előbb elmúljon? Nagyon aggódom!
Te is besárgultál??? Húú, akkor az májbetegségre utal!!
A babád sárgaságáról orvost kérdezz. Gyakran, 2 óránként kell etetni, ébreszteni is kell ilyenkor, mert nagyon aluszékonyak. Hívd fel az ügyeletet hogy mi a teendő.
13 naposan sárgult be a babád???
Orvosnál voltatok?
Te is besárgultál?
A baba szemfehérjéje is sárga? Széklete milyen? Mióta tart?
Szia!Az én babám a kórházban kezdett besárgulni, a csecsemős nővér azt mondta, szoptassam gyakran, kapjon folyadékot. Ezen kívül meztelenül kirakta a napra. Bár ő nyáron született, nem tudom, ezt most hogy lehet kivitelezni.
A legjobb, ha megmutatod orvosnak, nehogy gond legyen.
3-4 naposan ok ha besárgul de 13 naposan?
hívd a dokit!!
Születés utáni besárgulás mástól van mint a 13 naposoknál a besárgulás.
Azonnal menjetek be a kórházba!!!
Ha nagyon sokáig tart akkor károsodhat a mája és más szervei is.
Ha így engedtek haza akkor valószínűleg nincs akkora baj.
A 3 naposhoz képest most mennyit enyhült a sárgasága?
Minél többet szopizzon és minél többet kakiljon.
Emellett (bár most tél van) napoztatni kéne, de tedd ki a fényre minél többet.
Sajnos utalhat egyébként komoly betegségre is (pont most olvastam egy babáról, aki súlyos májbeteg volt) úgyhogy mindenképp vidd orvoshoz.
Szia!
Az én babám is besárgult és mindennel próbálkoztunk semmi nem segített aztán a doki azt tanácsolta, hogy amikor süt kinn a nap akkor húzzam el a függönyt és vetkőztessem le a picit és tegyem a fényhez kb 15 percre.Nagyon élvezte és a sárgaság hirtelen eltűnt pedig csak 3 alkalommal csináltuk.Remélem nálatok is hatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!