Milyen módszerrel szoktattad át a kisbabádat a saját ágyikóhoz egy éves kor után?
Én vagyok a pedagógus. Sosem mondtam, hogy értek teljes mértékben a csecsemőkhöz, bár van tapasztalatom e téren, és azt SEM MONDTAM, hogy hiba ott altatni!!!
Valamit félreértettél!!!!!
A kérdező állítása szerint szeretné átszoktatni a gyermekét, és türelme is van, de ha sír, mégis enged neki. Szóval ezért gondolom, hogy nem akarja igazán, és teljesen a saját döntése! Azt sem mondom, hogy hagyni kell a gyermeket sírni, viszont meg kell találni az arany középutat a következetesség felé!
Egy okleveles csecsemő és kisgyermekápoló, óvodapedagógus 2 gyerekkel
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ahogy írtam is, valóban nem ragaszkodom hozzá foggal-körömmel, h holnaptól már külön ágyban aludjon a kisfiam. De ideje lassan elkezdeni. Viszont ahogy az óvodapedagógus is írta, az arany középutat kellene megtalálni, amit nem tudok. Hiszen eddig vagy az voltm, h hisztérikusan sírt (és nálam ez már egy véglet), vagy az, h nálam kötött ki (ami ez esetben szintén véglet).
A többieknek köszönöm, h megosztották velem a saját tapasztalatukat, találtam pár jó tippet. Első nekifutásnak azt hiszem kipróbálom, h az ágyam mellé teszem a kiságyat, és úgy beszélek majd hozzá, vagy mesélek neki...
És az egyik hozzászólóval nagyon egyet értek, hogy egy kisbaba fejlődésének csak jót tesz az anyuka közelsége, ezért is döntöttem anno az együttaqlvás mellett. De ahány ház, annyi szokás. Ez minden ember, minden család esetében egyéni. Nem szabad egy kalap alá venni, ahogy sok mást sem. Minden esetben egyéni szempontok alapján kell meghozni a legmegfelelőbb döntést!
Még egyszer mindenkinek köszönöm! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!