Baj hogy nem ülök egész nap mellette? Más hogy csinálja?
Figyelt kérdés
3,5 hónapos a babám. Nagyon aktív, érdeklődő baba. Sokszor nagyon ügyesen eljátszik magában, akár 1 órát is, anélkül, hogy kellenék neki. Baj, hogy nem vagyok mégis ott mellette, és a tutujgatom? Néha kicsit bűntudatom van, hogy hagyom egyedül játszani, de hát minek "zavarjam"? Persze, azért szoktam vele játszani!2011. szept. 25. 12:40
11/14 krisztivan válasza:
Kisfiam is jól elvan egyedül.Szerencsére.Persze vannak rosszabb napok de az inkább azért mert utál aludni és nagyon frontérzékeny.De én is már picinek hagytam egyedül a földön,had nézelődjön.Már 1 éves múlt,éppen tombol a szeparációs szorongása,de a lábaim között eljátszik "egyedül"most is.Ja,és mindenki haver és ezerrel mosolyog de nem lehet hozzányúlni mert akkor visít.
12/14 anonim válasza:
Amikor ilyen pici volt, az enyém is jól eljátszott egyedül napi 1-2 órát. Aztán amikor el kezdett gurulni, mászni, kapaszkodni, nem lehetett egyedül hagyni, mert mindig csinált vmi balesetet. Majd 9-11 hónapos korig rátört a szeparációs szorongás, akkor ő követett, de ebből is kilábaltunk, már jóbarát újra mindenki :) Viszont egyre ügyesedve egyre nagyobb kalamajkákba tudja keverni magát, így még mindig a sarkában vagyok - nem segítek vagy tutujgatom, csak elkapom, ha gáz van (még így is már 2x voltunk a balesetin) - és gondolom, ez egy jó darabig így is lesz...
13/14 anonim válasza:
Az én lányom is így volt. De használd ki az időt, mert ez változni fog. Legalábbis nálunk eddig minél nagyobb annál jobban igényli a társoságom. Majd ha mászik, folyton a nyomodban lesz:)
14/14 anonim válasza:
Én kint voltam konyhában, manó pedig a kiságyban és elkezdett sírni, neki indultam,de aztán párom megfogta a akarom, hogy hagyd (elötte evett,pelus csere, játszás is volt) majd megnyugszik. Ahham... negyed órát bírtam, hogy ne menjek be hozzá, és rosszul éreztem magam, hogy képes voltam negyed órát otthagyni (tudom hogy nem sok idő). persze ahogy egyből felvettem rötyögött x). 2hónapos már akár egy órát is elvan a forgó-zenélővel, be se kell kapcsoljam, többet gügyög neki mint nekem (néha féltékeny vagyok a forgóra:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!