5 és fél hónapos babám szinte egész nap nyafog ha nem vagyok mellette és nem foglalkozom vele. Mit csináljak? Ha hagyom a nyafiból sírás majd ordítás lesz. Nem lehetek egész nap vele, nekem is van dolgom.
Egy cipőben járunk, az enyém is 5,5 hónapos és folyton igényelné a vele való foglalkozást de ahogy írod vannak teendők amiket meg kell csinálnunk.
Nos, ahol épp dolgom van odaviszem az autósülésbe teszem így látja mit csinálok, nem tűntem el a látóteréből, közben beszélek hozzá h mit csinálok. Pl most épp varrom a kabátgombat stb. odaadok egy olyan tárgyat a mi nem veszélyeztetei azok közül amivel épp dolgozom és ismerkedik vele.
Nekünk a nappalok így beváltak.
Szia!
Ez nálunk is így megy. Ha fözök akkor kiviszem magamal a konyhába most hat hónapos és már szépen ül az etetőszékbe. Adok játékot a kezébe , beszélek hozzá énekelek neki. Tudja hogy ott vagyok mellette és eljátszik magában. Ha jókedvű van hogy lerakom a nagyágyra körbe játékokkal és elvan 1-1.5 órát is. Persze azért be szoktam nézni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!