Elesett a 16 hónapos kisfiam és kitört az első foga! Mit lehet ilyenkor tenni? Tudom, hogy tejfog, de akkor is! Egész nap sírok miatta, mert ott álltam mellette, de még is elesett, ráadásul pont a lépcső aljához! Nagyon lelkiismeret furdalásom van!
ha a fogorvos megnézte, és nem csinált semmit, akk vszeg rendjén van így.
menj vissza, és kérd meg, hogy vmivel egészítse ki, ha zavar
Az én kisfiam 18hónapos és pont tegnap esett el a kismotorjával a dédi mamájánál!Felrepedt a szája,hatalmas seb a felsö ajkán és lezuzta a kicsi állát is!:-(
Gondolhatod hogy éreztem magam én is csak sírni tudtam kinomban!Elhiheted én is alig voltam 2méterre töle!
Ne hibáztasd magad nem te tehetsz róla!
A én fiamnak egy éves korában tört ketté az egyik első foga.
Azóta varrták már a kezét és kétszer repedt fel a fején a bőr.
Most 9 éves és ezek szerint az anyjára ütött :-))
ne okold magad!
a családban hasonló történt, totyogó kisfiú épp úgy esett, hogy kitört az egyik felső foga, "gyökerestől"
elvitték orvoshoz, nem tudott neki mit csinálni, azt mondta, hogy amikor cserélődni fognak a fogai, akkor majd ez a hiányzó fog helyén hamarabb kinő a maradandó fog
nem így történt, de utána kinőtt szépen
most megy harmadik osztályba, gyönyörű fogai vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!