Baba csuklását hogy mulaszthatom el?
Figyelt kérdés
2011. szept. 24. 20:36
1/9 anonim válasza:
Állítólag egy csepp citromlét kell cseppenteni a nyelvére.
2/9 anonim válasza:
Sehogy, majd elmúlik. Őt nem zavarja, hogy csuklik. Az én kisfiam is sokat csuklott, de már kinőtte. Már csak ritkán csuklik. A citromlevet én kipróbáltam, a csuklást tényleg elmulasztja, de az én babámat jól meg is hánytatta, összehúzta a kis pocijában a tejcsit, és a felesleg kijött. Ekkor volt 2 hetes. Utána egy nagyon jót aludtunk, mert nem fájt a pocija... Szóval bejön, de ha nem muszáj ne adj neki, mert kimarhatja a gyomrát akár.
3/9 anonim válasza:
A sírás az nálunk mind 2 gyermekemnél bejött ,tehát megvárod amíg elkezd sírni ez rövid idő alatt használ és kíméletesebb ezek szerint mint a citromlé!
4/9 A kérdező kommentje:
Mi is általában megvárjuk míg elkezd sírni a csuklástól, akkor megitatjuk és nagynehezen elmúlik neki.
De ezekszerint gyors csodamódszer nincs.
2011. szept. 24. 22:12
5/9 anonim válasza:
Olyan féléves koráig csak akkor múlt el, ha sírni kezdett. Most már 8 hós, és pár korty tea is használ.
6/9 anonim válasza:
Lenne egy "csodamódszerem" de ahhoz még picike...
Karokat felemelni, kinyújtóztatva a mellkast úgy inni 1-2 korty vizet, utána 1-2 nagy sóhaj.
A rekeszizom így ellazul és abbamarad a csuklás.
7/9 anonim válasza:
Igen, ez utóbbi tényleg hat, tanúsíthatom!! :)
8/9 anonim válasza:
Ha nem zavarja a babát,hgy csuklik akkor miért kezd el miatta sírni?
9/9 anonim válasza:
Én reszelt almát szoktam neki adni /6 hós/! Sokkal emberibb,mint a citromlé!Szerintem te sem iszol magában citromlevet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!