Mi lehet a szemével?
A kislányom 8 hónapos, és észrevettem több mint egy hete, hogy a bal alsó szemhéján piros a bőre, és valami kis pötty is van rajta. Azt hittem, hogy kikarmolta, de nem múlik, sőt már nagyobb felületen van, és több a pötty is. Olyan pöttyök, mint a kis pattanások. felhívtam a vnőt, és ő azt mondta, hogy ha volt mostanában nagyobb sírás, akkor annak következtében jöttek ki és majd el is múlik. De 3 napja sírt nagyobbat, és ez már több mint egy hete itt van, és egyáltalán nem halványodik. Mindig dörzsöli szegénykém. Vajon mi lehet ez?
Hétfőn beviszem a vnőhöz, és a dokit is megkérem, hogy nézze meg, ha bent lesz, de nem bírok addig várni, aki tudja, hogy mi lehet, kérem írja le!
Köszönöm előre is!
Könnyen lehet árpa, ne a védőnőhöz vidd, hanem az orvoshoz.
Ha kamillával át tudod törölni, az nem árt. De a bemártott vattát/kendőt/zsepit csak egyszer szabad áthúzni, a következő mozdulathoz tiszta kell.
A kamilla nem tud ártani, bármi is a gond, olvass utána, és főzz, ha van otthon vagy tudtok venni.
Gondolom, azért telhetett el 1 hét, mert várta, hogy elmúlik...
Ezzel nem segítesz neki.
Általában 3 nap után vagy elmúlik, vagy nem...egy hét kicsit sok egy babánál...
Egyébként valószínű, hogy árpa vagy valamilyen allergia, főképp, ha dörzsöli is. Én szemészhez vinném.
Igen, azért vártam, mert volt, már, hogy kikarmolta, és az el is múlt. Nem gondoltam először, hogy más gond lesz:(
Köszönöm a 2. válaszadónak, mindneképp csinálok kamilla teát és teszek rá neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!