Mit csináljak a szemével?
nekunk is volt ilyen gond a lanyommal, hiaba kamillaztam, toroltem neki ki napokig, heteg valadekozott, kicsit sargasat. Doktorno irt fel szemcseppet attol el mult de vegul csak visszajott es mar nem hasznalt a csepp sem, a vegen sajnos az lett hogy szemorvos atjukasztotta a konycstornat mert allitolag az tomodott be es azert. Azota eltelt masfel ev es azota nem volt soha csipas. remelem azert nektek hasznal a szemcsepp.
nem jo kiserletezni, jobb ha orvos allapitja meg, azt esetleg megteheted hogy egy gyogyszertarba rakerdezel hogy mit ajanlanak, mekkora a gyerek, ott tudnak segiteni.
szia
mindenképp kell orvos, mert a szemcsepp az receptre van!
hívd fel, h házhoz megy e esetleg a doki, vagy még a szemészetre tudod elvinni az sztk-ba nem kell beutaló.
Én a múltkor egyből szemészetre vittem, mert csak viszketett a szeme, de nem látszódott semmi, így hiába is vittem volna a házi orvoshoz nem látott volna kívülről semmit.De arra számíts, h ott sincsenek általában kevesen, de lehet, h nincs annyi köhögős.
Ha megtudod oldani akkor hívd az orvost házhoz!
Jobbulást a kicsinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!