1 éves a kislányom a helyemben vállalnátok még egy babát most?
Nagy dilemmában vagyok hogy most legyen tesó avagy 3-4 év múlva.Most 30 éves vagyok és talán jobb lenne minél hamarabb.A Gyedem most nagyon jó viszont a munkahelyem megszűnt de még mindig munkaviszonyban állok ezért ha a kislányom 2 éves koráig megszületne még 2 évig kapnám a gyedet, ha nem akkor ki tudja mikor tudunk újra babát vállalni, lesz e valami jó munkahelyem ahonnan el tudok jönni.
Félreértés ne essék nem a pénz miatt akarok vállalni hanem mert majd szeretnénk tesót csak nem tudom hogy hogy döntsek.A párom szerint majd később kb 3 év múlva vállaljuk.Nektek mi a véleményetek?
Mi 3 évet szerettünk volna a gyerekek között, aztán úgy alakult, hogy lett 18 hónap...
Bátran le merem írni: a kettővel messze könnyebb volt, mint eggyel. Az elsővel volt, hogy zokogva hívtam fel anyámat, hogy nem bírom tovább. Segítségem annyi volt, hogy a kaját rendeltem kb két hónapig. Nem vagyok szuperanya, soha nem is vágytam erre a címre. A férjemmel együtt takarítunk, rendszerint szalad a kéró, de nekem fontosabb az, hogy lelkileg kiegyensúlyozott legyek: ha alszanak a csemeték, akkor csak magammal vagyok hajlandó foglalkozni. Ez nálunk bevált.
Abba kell belegondolnod, hogy oké, most elhalasztjátok a tesó ügyet. Megszűnik a munkaviszonyod a kislányod 3 éves korában. Ma egy munkahely találás ha valakinek összejön fél éven belül a fenekét a körútig meg vissza veri. Ha jól emlékszem egy statisztikára 9 hónap az átlag. De legyen csak 6 hónap. Ahhoz, hogy kapj két éves koráig gyedet, ahhoz majdnem egy évet kell dolgoznod, mielőtt teherbe esnél (ennyit illik is, mert különben nem fognak visszavárni). Mire megszületik 34-35 éves leszel, a kislányod pedig 5-6. Jó esetben. Rossz esetben ha nem találsz egyből munkát vagy ha nem esel hamar teherbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!