Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Borostyán nyakláncról vélemény...

Borostyán nyakláncról vélemények? Nektek bevált?

Figyelt kérdés
Valóban görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása van érdemes kipróbálni és ha igen mikortól? A babám 6 hetes és eléggé hasfájós. Ha jól tudom még fogzáskor szokták javasolni. Ha kipróbáltad/használod leírnád a tapasztalatodat? Köszi előre is.
2011. szept. 22. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van olyan kiságy, aminek olyan a háttámlás vége, hogy faragott díszítés van rajta, kiemelkedik a síkból. Ha már mozgékony a baba, felkapaszkodik, feláll az ágyban, simán "fennakadhat". Plusz ha valaki forgó-zenélőt rak az ágyra, egyéb olyan műanyag díszt, amit le tud rántani/rá tud mászni, potenciálisan az is veszélyes lehet. (Ahogy rágcsálja azokat, beleakadhat.)Nem egy babán láttam már olyan láncot, ami nem az ő mérete volt, hosszan lelógott a mellkasáig.

Én is lánc-párti vagyok, de azért megszívleltem a védőnő gondolatát, hogy rengeteg olyan dolog történhet, amire felnőtt fejjel nem gondolunk, hogy megcsinálhatja a kisbaba/gyerek. Az ágy-kérdést is ő taglalta, lánccal ilyesmire jobb vigyázni.

2011. szept. 28. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak is volt és nagyon bevált.

Amúgy a láncról annyit, hogy a legkisebb akadásra elszakad és a gyönygök emészthetőek.

A gyerekm 1,5 évig hordta éjjel-nappal, nagyon aktív kisfiú, de soha semmi problémát nem okozott a lánc.

2011. szept. 29. 11:50
 13/15 TKI Ibolya ***** válasza:
Az emészthetőséggel nincs is gond ,inkább a félrenyelhetőséggel.De ha valakinek bevált az nagyon örvendetes dolog!
2011. szept. 29. 14:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel bármit félrenyelhet, akár a kaját is.
2011. szept. 29. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is van 1 évesek vagyunk és soha nem akadt be sehová pedig igencsak rossz baba Ruben + van 1 vékony rövid bőr lánc a nyakába rajta 1 pici ezüst kereszttel. :)
2011. okt. 30. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!